10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

BCBGMAXAZRIA Parfume & Dufte til Hende

Max Azria var født i Tunesien, blev trænet i Frankrig og rejste senere til USA. I 1989 grundlage han BCBGMAXAZRI i Los Angeles. BCBG i navnet er en forkortelse af det franske udtryk "Bon Chic. Bon Genre". Firmaet er idag af multinational størrelse. BCBGMAXAZRI ejer idag mere end 20 mærker, som bliver solgt i mere en 600 butikker verden over.

Max Azria arbejder som head designer og cheif executive officer for BCBGMAXAZRIAGROUP, og har hans kone Lubov Azria ansat som Creative director for firmaet.
Deres kollektion er inspireret af og rettet mod den moderne kvinde, og har fået stor ros for deres høje kvalitet til gode priser. Efter købet af de franske couture hus Hervé Léger skrev Azria historie, ved at præsentere 3 kollektioner (Max Azria, BCBGMAXAZRIA og Hervé Léger) fra stor mærker ejet af BCBGMAXAZRIAGROUP ved New York Fashion Week i 2008.
Hans kollektioner former amerikansk mode, og er populære hos mange kendte. Blandt de kendte fans finder du stjerner som Jennifer Lopez, Beyonce Knowles, Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Kate Winslet og Angelina Jolie.

Max Azria lancerede den først duft under hans navn i 2011. BCBGMAXAZRIA dufte er kreeret i samarbejde med parfumemagerne Sarah Horowitz og Stephen Nilsen. Deres udvalg af kvinde parfume består blandt andet af den blomsterlige frugtagtige duft Metro (2011), blomsterlige grønne Nature (2001), den orientalske Sexy (2001) og den træagtige,d ybe duft Star (2001)
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.