10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Wanted Girl af Azzaro

Per Side
Sorter
Wanted Girl af Azzaro er en blomster- og gourmand duft til kvinder.

Den feminine version af Wanted åbner med appelsinblomst, ingefærblomst og granatæble. Pink peber lægger noget zing i den søde åbning, før en unik blanding af datura og dulce de leche overtager i hjertet, før duften endelig udfolder sig for at afsløre sin base af vetiver, patchouli essens og tonka.

Flasken er lige så dødbringende og smuk som daturablomsten i hjertet, låget er en granat, omfavnet af kronbladene i en smuk glasblomst.

Wanted Girl af Azzaro blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.