10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pour Elle af Azzaro

Per Side
Sorter
Pour Elle fra Azzaro er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Den originale Eau de Parfum er bygget på en unik blanding af citrus og kardemomme. Efterhånden som de friske noter udvikler sig, afslører de et smukt hjerte af rose og lilje, der tørrer på en behagelig base af olibanum og kashmirtræ.

En genfortolkning af Pour Elle blev lanceret to år efter dens frigivelse i form af en lyserød Eau de Toilette. Denne version er mere blid og sensuel, som farven antyder. Kardemommen og rosen er kombineret med hvid moskus i denne version for at skabe en betagende aroma.

Azzaro pour Elle, det længe ventede feminine modstykke til Azzaro pour Homme (1978), blev lanceret i 2015, efterfulgt af en Eau de Toilette i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.