Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Azzaro Parfume & Dufte til Hende

Loris Azzaro blev født i Tunesien i 1933. Hans opvækst var ganske almindelig men i 1962 tog han til Paris med ønsket om at blive et nyt navn inden for Haute Couture moden. Han lancerede hans virksomhed samme år og ved slutningen af 1968 var Azzarao blevet en kæmpe succes. Han var oprindelig kendt for at designe glamourøse tøj til den franske elite, men det varede ikke længe inden han nåede et bredere publikum. I årenes løb har Azzaro udgivet talrige kollektioner, altid med smukke indviklede designs og man kan ofte finde kendte bærende hans unikke kreationer. Gennem årene har Azzaro udviklet hans sortiment til også at indeholde tilbehør såvel som dufte, og som med hans designs stræber han altid efter at benytte de bedste naturlige råvarer, hvilket har gjort ham kendt i parfumeverden såvel som modeverden.

Azzaro har altid sagt at hans inspiration kommer fra det tunesiske landskabet og himlen derover, hvilket forklarer hvorfor hans yndlingsfarve var blå. I 1975 udgav Azzaro hans første duft til kvinder, Couture, der hurtigt blev hans signatur duft. Azzaro døde desværre i 2003 i en alder af blot 70 år, men mærket Azzaro lever videre. Azzaro fortsætter med at stå for inkarneret chik og jetagtig livsstil, synonymt med nutidens luksus.

Azzaro har nu mere end 50 forskellige dufte under deres bælte, den tidligste var den førnævnte signatur duft "Couture", men det blot en blandt mange skønne dufte. F.eks er Azzaro 9 fra 1984 meget populær, såvel som de søde orientalske og træagtige noter af Oh La La fra 1993, den friske duft af Eau Belle D'Azzaro fra 1995, den skønne buket af Azzura fra 1999, den lækre friske duft Orange Tonic fra 2002, den sensuelle duft Visit for Women fra 2004, de grønne aldehydiske noter af Now for Women fra 2007, og de søde blomsterrige noter i Duo for Women fra 2011.
Vis Mere