10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Forbidden Rose af Avril Lavigne

Per Side
Sorter
Forbidden Rose af Avril Lavigne er en frugtagtig duft til kvinder.

Dette er den anden parfume frigivet af den canadiske sanger, der beskriver den som en måde ”at turde opdage og skubbe grænserne”.

Den mest bemærkelsesværdige note er rødt æble komplimenteret af fersken og peber i toppen. Hjertet har subtil heliotrop, ren lotus og frisk grønt æble. Den beroligende base består af vanilje, sandeltræ og søde antydninger af chokolade.

Prøv Forbidden Rose Eau de Parfum i den praktiske rejsestørrelse, eller tilføj magi til din kropspleje rutine med den parfumerede bodylotion og shower gel.

Forbidden Rose af Avril Lavigne blev lanceret i 2010, et år efter udgivelsen af hendes første duft Black Rose.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.