10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Avril Lavigne Parfume & Dufte til Hende

Avril Ramona Lavigne blev født den 27. september 1984. Hun er en utrolig multi talentet ung kvinde, der i en alder af 15 år sang sammen med Shania Twain, da hun blev 16 underskrev hun en sang kontrakt med Arista, nu RCA Records, og er den yngste solo sangerinde der haft et #1 i Storbritannien.

I 2006 besluttede hun sig for at prøve noget nyt og landede en rolle som Heather i filmen ”Over the Hedge”, samme å fik hun sin film debut i Fast Food Nation. I 2008 udkom hendes tøj linje, Abbey Dawn, og I 2009 ankom hendes første parfume, Black Star.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.