10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Thank U, Next af Ariana Grande

Per Side
Sorter
Thank U, Next af Ariana Grande er en blomsterduft for kvinder.

En lækker blanding af saftig hvid pære og moden hindbær hilser dig i åbningen, før den smelter ind i hjertet af varm kokosnød, moskus og antydninger af rosenblade. Basen er sød og fyldt med macaroon sukkernoter.

Den pastelrosa flaske er inde i et knust hjerte - en repræsentation af hendes hit “Thank U, Next”. Ariana Grande parfumen muligvis ikke reparere dit ødelagte hjerte, men duften er sikker på at løfte din ånd og hjælpe dig med at komme videre.

Thank U, Next af Ariana Grande blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.