10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Moonlight af Ariana Grande

Per Side
Sorter
Moonlight af Ariana Grande er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Moonlight-åbningen er en frugtagtig blomme med antydninger af rips. Senere blødgøres det i Grande's signaturnotat, skumfidus, inden det pakkes ind i sandeltræbasen. Dette er en sød, dog moden duft.

Moonlight vandt Superdrugs retailer award i 2018, og det er ingen overraskelse på grund af den smukt designede emballage, den søde flaske og den ekstra bløde og fluffy lavendelfarvet pompom på proppen, for ikke at nævne den sanselige, feminine duft inde i flasken.

Moonlight blev lanceret af Ariana Grande i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.