10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cloud af Ariana Grande

Per Side
Sorter
Cloud af Ariana Grande er en frugtagtig blomsterduft til kvinder.

Duften er bygget på mundvandige noter af pære og bergamot komplimeret med lavendel, før de viser et cremet og sukkerholdigt hjerte af pralin, flødeskum, kokosnød og vaniljeorkid på en base af træ og moskus.

Flasken formet som en stor puffy sky hæder navnet på denne drømmende parfume. Ariana valgte dette design, fordi hun kan lide, hvor fredelige og magiske skyer er, de fylder hende med komfort og glæde, følelser, som hun ønsker at dele med sine fans over hele verden. Sangeren ser ud til at have fået succes, da denne parfume vandt titlen Fragrance of the Year ved Fragrance Foundation Awards i 2019.

Cloud af Ariana Grande blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.