Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Ariana Grande Parfume & Dufte til Hende

Ariana Grande-Butera (bedre kendt som Ariana Grande eller Ari) blev født i Florida i 1993. Hun er en velkendt skuespiller, dancer og sanger. Ariana startede hendes karriere i 2008, da hun var en del af Broadway musicalen 13. Det var dog ikke før hun fik rollen i Nickelodeons tv serie Victorious at hun for alvor fik succes. Da hun havde indspillet sange for soundtracket til Victorious, fik producere øjnene op for hendes sang talent og hun blev tilbudt en pladekontrakt som hun skrev under i 2012. Hendes første album Yours Truly blev udgivet i 2013, og hende andet album My Everything blev udgivet i 2014. Begge albums endte som nummer 1 på de amerikanske hitlister.

I 2015 lancerede Ariana Grande hendes først parfume Ari under hende eget navn. Ari er beskrevet som en skøn duft for piger og kvinder. Det er en sød parfume med noter af skumfiduser, frugt og musk.

På Valentine's day i 2016 udgave Ariana en limited edition kønsneutral parfume med navnet Frankie. Parfume blev udgivet i samarbejde med hendes bror Frankie. Duften blev lavet for at vise at det ikke burde være nødvendigt for virksomheder at sætte et køn på produkterne, men at folk selv skal have lov at bestemme hvad de kan lide.
Vis Mere