10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ariana Grande Parfume & Dufte til Hende

Ariana Grande-Butera (bedre kendt som Ariana Grande eller Ari) blev født i Florida i 1993. Hun er en velkendt skuespiller, dancer og sanger. Ariana startede hendes karriere i 2008, da hun var en del af Broadway musicalen 13. Det var dog ikke før hun fik rollen i Nickelodeons tv serie Victorious at hun for alvor fik succes. Da hun havde indspillet sange for soundtracket til Victorious, fik producere øjnene op for hendes sang talent og hun blev tilbudt en pladekontrakt som hun skrev under i 2012. Hendes første album Yours Truly blev udgivet i 2013, og hende andet album My Everything blev udgivet i 2014. Begge albums endte som nummer 1 på de amerikanske hitlister.

I 2015 lancerede Ariana Grande hendes først parfume Ari under hende eget navn. Ari er beskrevet som en skøn duft for piger og kvinder. Det er en sød parfume med noter af skumfiduser, frugt og musk.

På Valentine's day i 2016 udgave Ariana en limited edition kønsneutral parfume med navnet Frankie. Parfume blev udgivet i samarbejde med hendes bror Frankie. Duften blev lavet for at vise at det ikke burde være nødvendigt for virksomheder at sætte et køn på produkterne, men at folk selv skal have lov at bestemme hvad de kan lide.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.