10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pink Sugar af Aquolina

Per Side
Sorter
Pink Sugar af Aquolina er en sød gourme duft til kvinder og er den første parfume, der nogensinde er oprettet af det italienske selskab.

Den åbner med top noter af grønne figenblad, saftig siciliansk appelsin og pulserende bergamot, der afslører et legende hjerte af liljekonval, røde frugter og lakridsblomst; Når disse noter tørrer ned, finder du en gourmand base af cremet vanilje, forkælende karamel, muskus og træagtige accenter.

Denne lækre, søde og unikke duft er blevet rigtig populær siden dens debut, og den kendetegnende pink og hvid stripede emballage med en hvirvel øverst vil straks tage dig ind i en livlig verden af ​​forfriskende is, sød frugtcreme og mundvandende candyfloss.

Pink Sugar blev lanceret i 2004 af Aquolina.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.