Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Aquolina Parfume & Dufte til Hende

Aquolina er et italiensk kosmetik og parfume mærke. Det mest populære Aquolina produkt er den dejlige Pink Sugar, en super-sød duft, der er blevet udgivet i flere forskellige versioner.

Firmaet blev startet af Antonella Pascale og er en del af det større kosmetik og duft selskab Selectiva SPA. Oprindeligt lavede mærket meste body lotions og kosmetik. Selectiva og Aquolina er begge fokuseret på, hvad der er kendt som gourmand produkter. Dette betyder ikke, at du kan spise deres produkter, men at duftene er inspireret af spiselige ting. Enhver, der har prøvet deres dejlige parfumer og produkter kender den fantastiske frugtagtig, cremet og sukkerholdige dufte Aquolina kan oprette og dette har været nøglen til deres succes. I dag er mærket den førende gourmand duft udbyder og sælge deres produkter i mere end 50 lande.

Pink Sugar er den mest kendte Aquolina produkt og med god grund. Denne fantastiske dufte blander karamel, spundet sukker og skumfidus i en kraftig og langvarig parfume, der vil få dig til at føle sødere end honning. Denne candyfloss parfume blev udgivet i 2004 og er et must for enhver, der elsker slik. Som det er en stærk og vedvarende duft med blot et par noter, det er også fantastisk til at blande med andre parfumer. Gold Sugar (2013) er en blomstrende version af Pink Sugar tilsat orangeblomst samt kokos og fløde. Pink Flower (2015) er en senere tilføjelse til den række, som er en blanding af rose, frisk frugt og bær samt en lille smule krydderi og sort peber. Dette er en mere moden udgave af den klassiske Pink Sugar parfume og vil glæde enhver, der voksede op iført det. De fleste Pink Sugar produkter er tilgængelige i gavesæt med en parfume spritzer samt bodylotion og shower gel.
Vis Mere