Aquolina Parfume & Dufte til Hende

Aquolina er et italiensk kosmetik og parfume mærke. Det mest populære Aquolina produkt er den dejlige Pink Sugar, en super-sød duft, der er blevet udgivet i flere forskellige versioner.

Firmaet blev startet af Antonella Pascale og er en del af det større kosmetik og duft selskab Selectiva SPA. Oprindeligt lavede mærket meste body lotions og kosmetik. Selectiva og Aquolina er begge fokuseret på, hvad der er kendt som gourmand produkter. Dette betyder ikke, at du kan spise deres produkter, men at duftene er inspireret af spiselige ting. Enhver, der har prøvet deres dejlige parfumer og produkter kender den fantastiske frugtagtig, cremet og sukkerholdige dufte Aquolina kan oprette og dette har været nøglen til deres succes. I dag er mærket den førende gourmand duft udbyder og sælge deres produkter i mere end 50 lande.

Pink Sugar er den mest kendte Aquolina produkt og med god grund. Denne fantastiske dufte blander karamel, spundet sukker og skumfidus i en kraftig og langvarig parfume, der vil få dig til at føle sødere end honning. Denne candyfloss parfume blev udgivet i 2004 og er et must for enhver, der elsker slik. Som det er en stærk og vedvarende duft med blot et par noter, det er også fantastisk til at blande med andre parfumer. Gold Sugar (2013) er en blomstrende version af Pink Sugar tilsat orangeblomst samt kokos og fløde. Pink Flower (2015) er en senere tilføjelse til den række, som er en blanding af rose, frisk frugt og bær samt en lille smule krydderi og sort peber. Dette er en mere moden udgave af den klassiske Pink Sugar parfume og vil glæde enhver, der voksede op iført det. De fleste Pink Sugar produkter er tilgængelige i gavesæt med en parfume spritzer samt bodylotion og shower gel.

Se alt
SE ANMELDELSER
Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml Spray
(12)
Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 50ml SpraySød duft til den unge kvinde
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Denne duft af brændt varmt sukker, candyfloss er meget populær blandt unge kvinder. Jeg købte den mest af nysgerrighed. Vil nok mest bruge den sammen med skarpe blomsterdufte, som kan bruge lidt sødme.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml SprayDejlig parfume med skøn duft
Lene Molnit,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Elsker denne parfume, har købt den igennem jer tidligere, første gang jeg stiftede bekendtskab med den, var i Italien hvor jeg købte den..

Aquolina Pink Sugar Sensual Shimmering Bath and Shower Gel 100mlFlot flaske og flot indpakning.
Helle Karoline Bruun,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Sensual Shimmering Bath and Shower Gel 100ml" udgave

En meget klistret og spøjs bodyshampoo med noget glimmeragtigt i. Ikke noget som jeg vil anbefale, man tror næsten at der er gået noget galt. 0 stjerner.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml SpraySkønne søde Pink Sugar
phoebe25,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Dette er et genkøb fra min side.Første gang jeg købte den, var det kun 30 ml for jeg var ikke helt sikker på, at jeg ville bryde mig om den.Det kan jeg i aller højeste grad. Den er pragtfuld om efteråret og vinteren, men man er nødt til at være vild med søde dufte, ala den lyserøde Fantasy fra Britney Spears.Dog er den for sød til at kunne bruge den om foråret og sommeren. Men den er blevet min nye jule-parfume

Aquolina Pink Sugar Simply Pink Eau de Toilette 100ml SprayEn lillesøster til den originale Pink Sugar
phoebe25,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Simply Pink Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Den dufter i retningen af den originale Pink Sugar. Den er bare en lille smule mere frisk, nok pga. noterne fra jordbær og hindbær. Men man kommer stadig til at tænke på slik.Lad vær´ med at købe den, hvis ikke du bryder dig om søde dufte, som den lyserøde fantasy fra Britney Spears.Holdbarheden er rigtig god. Godt 8-10 timer på min hud, og endnu længere på tøjet. Jeg synes den er bedst efterår og vinter, da den hurtigt bliver for kvalmende i sommermånederne.

Aquolina Gold Sugar Eau de Toilette 50ml SpraySød og cremet duft
Phoebe25,
Anmeldelse af "Aquolina Gold Sugar Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En dejlig cremet vanilje duft. Jeg kan forestille mig at duften kommer rigtig til sin ret, når vejret bliver køligere.Den er sød, som både den originale Pink Sugar og eau de sensuel, men mere afrundet. Sikkert pga creme bruleen. Man skal virkelig kunne li' søde dufte, for at sætte pris på denne her.

Aquolina Pink Sugar Sensual Eau de Toilette 100ml SpraySød uden at være kvalmende
phoebe25,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Sensual Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Som overskriften siger, den er sød. Men ikke så sød, som den originale Pink Sugar, som jeg, i øvrigt, også rigtig godt kan li´. Jeg tror, at det er mandarin-noten, der går ind og bryder, med duften af sukker. Parfumen dufter i retning af den lyserøde, Fantasy, fra Britney Spears. Holdbarheden på min hud er 3-6 timer, så den er ikke lige så stærk, som den originale, der holder i 12+ timer. Men nu er det jo sommer, så det kan jo være, at det ændre sig, når det bliver efterår og vinter. Men den er absolut en keeper.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 30ml SpraySød, dejlig parfume
Lene,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Dejlig italiensk duft, den er sød og krydret. Elsker denne duft. Tager den ofte på i seng fordi den er så god.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 50ml SprayDejlig italiensk parfume
Lene,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Købte denne første gang i Italien, og så pludselig at man kunne købe den på nettet, det måtte jeg med det samme.Købte igen til min mor som også er vild med denne duft.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml SpraySuper sød parfume!
Laura P,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Virkelig tilfreds med parfumen. Jeg prøvede den for længe siden men fik aldrig købt den, så fandt jeg den på parfume-klik og besluttede mig for at købe den. Virkelig god projektion og holder hele dagen på mig. Jeg vil anbefale den til alle der kan lide gourmand parfumer. Jeg kan varmt anbefale den.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 30ml SprayLyserød candyfloss
phoebe25,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Denne parfume dufter af lyserød candyfloss, sød lakrids, og Tivoli.Men men men, du skal dog være opmærksom på at den er meeeeeget sød, at dufte til. Hvis du ikke bryder dig om den lyserøde "Fantasy," fra Britney Spears, så kan du lige så godt spare dine penge, og lade være med at købe denne parfume.Jeg kan dog rigtig godt li´ denne her parfume. En sød flakon, der passer lige til håndtasken. En sød rund, lyserød og hvid-stribet æske. Personligt synes jeg den passer rigtig godt til de kolde måneder af året. Den er blivet min "go to," parfume, når det er vådt, gråt, koldt og blæsende udenfor. Det eneste jeg er ked af er, at jeg ikke købte 100 ml flasken. Men det kan der jo rådes bod på.

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml SprayDufter super skønt!
Emma Seymour,
Anmeldelse af "Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Havde set mange gode reviews om denne parfume, så valgte at bestille den. Den dufter super skønt, men er meget sød så hvis man slet ikke er til søde og meget feminine dufte, er dette måske ikke til dig! Men jeg er vild med den og min fyr synes også den er rigtig god :-)

Aquolina tidslinje

2003
2019
2018
2018
Sweet Me
SWEET ME

Sweet Me by Aquolina er blomsterduft til kvinder. Den indeholder...

2015
2013
2013
Gold Sugar
GOLD SUGAR

Gold Sugar af Aquolina er en blomster, gourmand duft til...

Pink Sugar Simply Pink
PINK SUGAR SIMPLY PINK

Pink Sugar Simply Pink af Aquolina er en blomsteret frugt duft...

2007
2007
Pink Sugar Sensual
PINK SUGAR SENSUAL

Pink Sugar Sensual åbner med sensuelle noter af solbær,...

2004
2004
Pink Sugar
PINK SUGAR

Pink Sugar af Aquolina er en sød gourme duft til kvinder og er...

Aquolina
Kollektioner
PRIS FRA
31 kr
Aquolina Gold Sugar
GOLD SUGARGold Sugar af Aquolina er en blomster, gourmand duft til...
PRIS FRA
50 kr
Aquolina Pink Sugar
PINK SUGARPink Sugar af Aquolina er en sød gourme duft til kvinder og er...
PRIS FRA
50 kr
Aquolina Pink Sugar Sensual
PINK SUGAR SENSUALPink Sugar Sensual åbner med sensuelle noter af solbær,...
PRIS FRA
64 kr
Aquolina Pink Sugar Simply Pink
PINK SUGAR SIMPLY PINKPink Sugar Simply Pink af Aquolina er en blomsteret frugt duft...
PRIS FRA
50 kr
Aquolina Simply Pink
PRIS FRA
193 kr
Aquolina Sweet Me
SWEET MESweet Me by Aquolina er blomsterduft til kvinder. Den indeholder...