10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Antonio Puig Parfume & Dufte til Hende

Antonio Puig SA blev grundlagt i 1914 og var fra starten af dedikeret til parfume og kosmetik, men det var ikke før 1922 at de begyndte at lancere deres egne produkter fremstillet af dem selv. Produktet hed Mylady, den første læbestift fremstillet i Spanien. Selskabet er stadig 100% familieejet og det på trods af at de har et globalt brand. Antonio’s fire sønner, der er stødt til gennem årene og som nu har arvet firmate, fortsætter i deres fars fodspor og dedikere stadig deres firma til parfume og kosmetik.

Firmaet begyndte først at arbejde på dens fremtidige ekspansion omkring 1960'erne, da de byggede deres egne laboratorier der havde til formål at forbedre kvaliteten af deres produkter samt give dem bedre overblik over produktudvikling og produktion. De arbejder dog stadig sammen med andre laboratorier rundt om i verden. Deres første fabrik i Chartres, Frankrig var med til at producere og lancere en af Paco Rabanne duftene.

De har sidenhen underskrevet kontrakt med Carolina Herrera om at skabe og lancere alle hendes dufte hvilket har været med til at skubbe firmaet fremad. Ordet spredet sig hurtigt om at Antonio Puig SA var dygtige til det der med parfumer og lanceringer hvilket har gjort at en række kendte berømtheder, heriblandt Antonio Banderas og Shakira, nu bruger Antonio Puig SA til deres lanceringere.

Antonio Puig kan nu prale af at de er et af de ældre mere etableret parfumehuse der har adskillige dufte under deres bælte, heriblandt Anouk fra 1989, den aromatisk friske duft Agua de Luna fra 1998, og den blomsterige duft Thais fra 2000, for blot at nævne et par stykker.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.