Antonio Puig Parfume & Dufte til Hende

Antonio Puig SA blev grundlagt i 1914 og var fra starten af dedikeret til parfume og kosmetik, men det var ikke før 1922 at de begyndte at lancere deres egne produkter fremstillet af dem selv. Produktet hed Mylady, den første læbestift fremstillet i Spanien. Selskabet er stadig 100% familieejet og det på trods af at de har et globalt brand. Antonio’s fire sønner, der er stødt til gennem årene og som nu har arvet firmate, fortsætter i deres fars fodspor og dedikere stadig deres firma til parfume og kosmetik.

Firmaet begyndte først at arbejde på dens fremtidige ekspansion omkring 1960'erne, da de byggede deres egne laboratorier der havde til formål at forbedre kvaliteten af deres produkter samt give dem bedre overblik over produktudvikling og produktion. De arbejder dog stadig sammen med andre laboratorier rundt om i verden. Deres første fabrik i Chartres, Frankrig var med til at producere og lancere en af Paco Rabanne duftene.

De har sidenhen underskrevet kontrakt med Carolina Herrera om at skabe og lancere alle hendes dufte hvilket har været med til at skubbe firmaet fremad. Ordet spredet sig hurtigt om at Antonio Puig SA var dygtige til det der med parfumer og lanceringer hvilket har gjort at en række kendte berømtheder, heriblandt Antonio Banderas og Shakira, nu bruger Antonio Puig SA til deres lanceringere.

Antonio Puig kan nu prale af at de er et af de ældre mere etableret parfumehuse der har adskillige dufte under deres bælte, heriblandt Anouk fra 1989, den aromatisk friske duft Agua de Luna fra 1998, og den blomsterige duft Thais fra 2000, for blot at nævne et par stykker.

Se alt
SE ANMELDELSER
Antonio Puig Thais Blue Eau de Toilette 50ml Spray
(1)
Antonio Puig Thais Blue Eau de Toilette 50ml SprayStor succes som gave til kæresten
Frederik Baltser Witschas,
Anmeldelse af "Antonio Puig Thais Blue Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg gav kæresten denne parfume som fødselsdagsgave, og hun blev meget glad for den. Hun kendte den i forvejen, og hun beskriver den som en behagelig, afbalanceret duft velegnet til mange situationer

Antonio Puig tidslinje

1968
2001
2000
2000
Thais Blue
THAIS BLUE

Thais Blue af Antonio Puig. Dette er en frisk og blomstret duft...

1998
1990
1990
1989
1989
1969
Antonio Puig
Kollektioner