Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Antonio Banderas Parfume & Dufte til Hende

Antonio Banderas er en spansk skuespiller. Han er også far, director, producer og en parfume industri veteran. Antonios karisma og gode udseende har hjulpet ham til at blive en af de bedst betalte skuespillere i Hollywood. Han blev opdaget da han spillede rollen som en psykisk syg patient som kidnappede en voksen films stjerne og beholdte hende til hun gengav hans kærlighed. Filmen var kaldet Tie Me Up! Tie Me Down!. Madonna så filmen og nævnte Banderas i hendes film Truth or Dare, som en mand hun ville i seng med, selvom han var gift med Melanie Griffith på det tidspunkt.

Hans gennembrud i mainstream film kom da hans spillede Tom Hanks elsker i filem Philadelphia fra 1993. Siden da has han haft flere store roller sammen med Sylvester Stallone, Madonna, Angelina Jolie og Catherine Zeta-Jones, for at nævne nogle få. Han spiller ofte rollen som latino hjerteknuser, som han gjorde det i The Mask of Zorro (1998) og igen i 2005 i The Legend of Zorro. Hans spanske accent, mørke gode look og forførende blik, gjorde ham perfekt til rollem som en musiker der blev blandet in i en krig med en lokal pusher i Desperado (1995) eller som professionel lejemorder i Assassins.

Antonio Banderas har lanceret over 50 dufter igennem årtierne. I 1999 lancerede han den første kvinde duft, Diavolo per Donna. Det er en sofistikeret, elegant og sexet duft med noter af grønne blade, grøn the og grapefrugt på toppen, et hjerte af nektarin, viol og rosehip og en base a sandeltræ, blomme og musk.

Latino elskeren lancerede hasn første duft i Secret kollektion i 2010 og han delte hans hemmelighed med kvinderne med lanceringen af hans Her Secret fra 2012. Det er en powerful parfume der beskrives som essensen af forførelse. Her Golden Secret blevlanceret i 2013 - en blandingen af bergamot, mandarin, æble, gardenia, patchouli og cedertræ. Her Secret Game er en limited edition fra 2015 og er en frisk frugt duft til den elegante og mystiske kvinder. Den fjorde Banderas duft i Secret kollektionen er Her Secret Night. Den fanger nattens specielle magiske øjeblikke og er en sensuel harmoni med en blanding af solbær, grøn æble, mandarin og lemon samlet i en buket af gardenia og appelsin blomst. Den varme base består af patchouli, amber, sandeltræ og tonka bønner.
Vis Mere