Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Annick Goutal Parfume & Dufte til Hende

Annick Goutal er et fransk parfume hus. De er kendt som en af ​​de førende uafhængige parfume virksomheder og har tjent kunder med høj koncept dufte af højeste kvalitet siden de sene 70'er. Annick Goutal selv var et naturtalent, når det kom til parfume. Hun var et kreativt geni, der var interesseret i kunst og dufte fra en tidlig alder, og var også velsignet med en fantastisk lugtesans. Selv om hun startede som model lancerede hun senere et hudpleje firmam med en ven. Hun fandt sig mere fascineret af dufte og emballagen af produkterne og erfaring med at bruge dem. Dette førte hende til at indse, at hun ville være som skabt til at producere luksus parfumer, da hun mødte parfume mager Henri Sorsana i 1977. Sorsana var en dygtig duft mager, der viste Goutal hemmeligheder håndværket. Hun studerede i mange år for at blive en parfume mager selv. Ligesom mange uafhængige parfumefabrikanter var hun mere optaget af parfume som kunst end som en mode tilbehør. Hendes dufte, der er udviklet sammen med Isabelle Doyen, er baseret på steder og ideer og ofte har orientalske påvirkninger.

Mange Goutal parfumer er unisex, men de fleste er skabt udelukkende for kvinder. Rose Absolute (1984), er en intens blomsterduft lavet af seks forskellige typer af rose, der er blevet omhyggeligt lagt for at skabe følelsen af en rosenhave. Petit Cherie (1998) er en sød og frugtagtig duft med fersken, rose moskus, vanilje og nyslået græs. Ce Soir Ou Jamais (1999), som var Goutals sidste parfume og tog 10 år at gennemføre, er en subtil duft med en blanding af rose noter, pære, vin og ambrette. Songes (2005) er en senere duft skabt af Goutals samarbejdspartner Isabelle Doyen, det er blevet en af mærkets mest populære parfume med et glat og cremet tage på frangipani blomster.

Annicks datter, Camille Goutal, overtog virksomheden da hun gik bort. Som parfume mager selv, har hun fortsat sin mors arbejde. En af de mest berømte nyere Goutal dufte har været Les Orientalistes serien. Det er tre dufte inspireret af det orientalske og indeholder tre typiske duft noter fra denne region; rav, røgelse og myrra. Duftene er Ambre Fetiche, Myrrhe Ardente og Encens Flamboyant og blev udgivet i 2007. I 2014 åbnede hun en smuk ny Goutal boutique i Manhattans West Village og der er også Annick Goutal butikker i London og Paris.
Vis Mere