10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Fairy Dance Secret Wish af Anna Sui

Per Side
Sorter
Fairy Dance Secret Wish af Anna Sui er en træ og frugtagtig duft til kvinder.

Designeren henter ofte sin inspiration fra eventyr, hvilket er tydeligt i navnet og den charmerende flaske. Den kommer i en lys rosa flaske dekoreret med en sød fe, der transporterer dig til et afsides, fortryllet sted. Selve duften er legesyg og drømmende, en dejlig blanding af tropisk frugt, krydderier, blomster og træ noter.

De øverste noter er dannet af saftigt mango, mandarin og rosa peber. Mellemtonerne består af bambus, rose og pæon, mens basen giver duftens varme med vanille, vetiver og sandeltræ.

Fairy Dance Secret Wish blev lanceret i 2012.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.