Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Anna Sui Parfume & Dufte til Hende

Anna Sui er en af de mest berømte og verdenskendte modedesigner i verden. Hun er mest kendt for hendes flair til at holde hendes tidløse kollektioner modebevidste samtidig med at de passer ind i modeverdens trends. Sui blev født den 4. august 1955 i Detroit til forældre af kinesisk oprindelse. Sui vidste at hun ville være mode designer i en alder af blot 4 år.
I hendes unge år var Sui under det intryk at hun kunne opnå hvad hun ville ved at følge tre simple trin, heriblandt at flytte til Paris, og derefter New York. Det skulle dog vise sig at være lidt mere besværligt end som så, og der gik adskillige år før Sui, takket være hendes venner Naomi Campbell og Linda Evangelista, viste hendes mesterværker på catwalken.

I 1991 åbnede Sui hendes første flagskibsbutik i New York , og har sidenhen opnået succes med butikker i mere end 50 lande – Sui har gang på gang vist at hun er alsidig med hendes succesfulde designs inden for børnetøj, mobiltelefon designs, eksklusive damesko og fantastiske parfumer. Igennem Anna Sui’s karrier har hun formået at oprette et stærkt modemærke der dækker både det amerikanske, europæiske, asiatiske og mellemøstlige marked.

En af de mest prestigefyldte anerkendelse man kan få inden for modeverden er ”Top 5 Fashion Icons of the Decade” som Anna Sui modtog i begyndelsen af 2000, samt Lifetime Achievement Award from the Council of Fashion Designers of America i 2009 (som også er blevet modtaget af Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Ralph Lauren og Diane von Furstenburg).

Anna Sui udgav hendes første parfume i 1999 og opkaldte den efter sig selv. Anna Sui duften er en ikonisk duft og er nu Anna Suis egen signatur duft.
Anna’s dufte er blevet til samleobjekter på grund af deres smukke indpakning og ætiske flakoner. Et par eksempler på dette er ’Sui Love’ (2002), som har en farvestrålende sommerfugl formet flakon og hints af de romantiske 1960'erne ”Peace and Love” æra, ’La Vie de Boheme’ (2012), har taget inspiration fra hippi ånden og giverden enkelte bæreren et unikt udtryk af personlig stil , og endelig ' Dolly Girl' (2003) , som er blevet inspireret af Anna Sui’s ungdom da hun som barn legede med hendes mors parfumeflasker og prøvede hendes tøj.

Anna Sui’s succes gror stadig, til trods for at hun dominere damemoden er der stadig plads til at hun opfinder nye og spændende designs, fantastiske nye kompitioner på dufte og hun formår stadig at tiltrækker kendte såsom Blake Lively, Naomi Campbell, Sofia Coppola, Liv Tyler og Courtney Love, der alle har været set i hendes designs.
Vis Mere