10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Amouage Parfume & Dufte til Hende

Det prestigefyldte parfume husAmouage startede i Oman og er muligvis det eneste parfume mærke der blev grundlagt af en sultan. Parfumerivarer har altid været populærere i disse regioner og går tusindvis af år tilbage. I 1983 lancerede sultanen af Oman Amouage for at sælge de elskede dufte a Oman i resten af verdenen, og siden er de vokset sig til at være et højt respekteret luksus mærke.

Amouage har altid samarbejdet nogle af de allerbedste i parfume branchen og deres første duft, den elegante Gold for Women (1983) kombinere hyben og desmerdyr under ledelse af den kendte franske "næse" Guy Roberts, Selv om deres dufte er blevet ret populære i Europa over årene, har Amouage altid holdt ved deres orientalske traditioner med stærke, langtidsholdbare florale dufte med kvalitets ingredienser. De er også kendte for deres unikke flakoner, lavet med inspiration fra Mellemøsten.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.