10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Alexander McQueen Parfume & Dufte til Hende

Alexander McQueen, født I London i 1969, forlod skolen I en alder af 16 år for at fuldføre hans drøm om at blive en kendt designer. I 1992 åbnede han sit første atelier og det varede ikke længe før han opnåede anerkendelse for sine chokerende designs såsom “Bumsters” and “Highland Rape”. Han formåede at skabe uro ved et af hans shows i 1998 da han brugte bil robotter til at sprøjte maling ud over hvide bomulds kjoler og havde en invalid model med et indgraveret træben til at gå op og ned af catwalk’en.
Alexander McQueen er en af de yngste designere til at modtage den prestigefulde titel: 'British Designer of the Year’. Han modtog den i 1996, 1997 og igen i 2001.
Desværre besluttede han sig for at tage sit eget liv i februar 2010 og er savnet af venner og familien såvel som modeverden.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.