10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Alaïa Paris Parfume & Dufte til Hende

Alaia Paris blev grundlagt af tunesisk fødte designer Azzedone Alaia. Hans figursyet designs blev berømte i 1980'erne og hans kollektioner er blevet beskrevet som tidsløse mode skabt til den moderne kvinde. Dette er også reflekteret i hans signature duft, der blev lanceret i 2015.

Azzedine Alaia blev født i Tunesien, men flyttede til Paris i 1957 for at forfølge sin drøm om at blive modedesigner. I Paris arbejdede han for Christian Dior, Guy Laroche og Thierry Mugler, før han selv åbnede en lille skrædder stue i Paris i 1970'erne. Han skabte sin første ready-to-wear kollektion under hans brand Alaia i det følgende årti, der bragte ham global succes. I 1984 fik han overrakt Oscar de la Mode prisen for Årets Bedste Designer og fik ved den lejlighed endnu større international succes. Med godkendelsen af berømte mode redaktører blev brandet hurtigt udvidet, og ved slutningen af 80'erne havde Alaia åbnet to butikker i USA. Hans figursyet dametøj gav ham kælenavnet 'The King of Cling "at dukke op.

Efter en stille periode i 1990'erne kom Alaia tilbage i 2000, i et samarbejde med Prada, det lykkedes dog designeren at erhverve næsten alle rettighederne tilbage fra Prada gruppen i 2007. Dette gjorde Azzedine Alaia til en af de få designere der har kunnet købe sit brand tilbage fra en modegigant, Kendte der elsker hans design tæller blandt andet; Greta Garbo, Grace Jones, Madonna, Naomi Campbell, Shakira og Michelle Obama.

Alaia Paris lancerede en parfume kollektion med signatur duften Alaia Paris for women i 2015. Duften blev skabt af Marie Salamagne, som tidligere har skabt dufte for mærker såsom Armani, Grès, Jo Malone, Kenzo, Vivien Westwood og Yves Saint Laurent.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.