10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Agua de Bambu af Adolfo Dominguez

Per Side
Sorter
Agua de Bambu er en blomster-akvatisk duft til kvinder af Adolfo Dominguez.

En afslappende ren duft med en frisk åbning af yuzu-noter, bambus og lotus. Bambus- og lotusblomsten er de dominerende noter af denne duft, begge understøttet af freesia og moskus i hjertet, mens cedertræ følger dem i basen.

Duftens ansigt er den australske supermodel Bambi Northwood Blyth, hun oser af ubekymret, usædvanlig og naturlig skønhed, hvilket er præcis, hvad Agua de Bambu handler om.

Agua de Bambu af Adolfo Dominguez blev lanceret i 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.