10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Adidas Parfume & Dufte til Hende

Adidas blev grundlagt i 1949 af brødrene Adolf & Rudolf Dassler. Selskabet har siden skiftet hænder flere gange, men det har aldrig mistet fokus på deres oprindelige sande lidenskab; at levere den bedste løsninger til dit sportslige behov. Du kan se det den dag i dag, Adidas findes overalt! Lige fra golf til fodbold, fra tennisbanerne til svømmingpølen og endda hos de Olympiske Lege, Adidas er tilstedeværene og kan dække ethvert sportslig behov du nu end måtte have.

Adidas tilbyde en bred vifte af produkter; alt lige fra tasker, sko og andet sportsudstyr til de kølige og forfriskende shower gel, deodoranter og parfumer som vi alle kender og elsker. De har et stort sortiment af damedufte, her er noget for enhver smag såsom de aromatiske noter fra Citrus Energy (2000), den blomssterrige duft af Pure Lightness (2008), den lækre frugtagtig parfume Fruity Rhythm (2008), den dynamiske og friske duft Fresh Escape (2010), de friske og træagtige noter i Happy Games (2011 ) samt mange mange flere.

Uanset om du er en aktiv kvinde, der elsker at forkæle sig selv med sport og fitness eller du blot fan af Adidas, så er du sikker på at finde noget blandt deres store sortiment af parfume, deodoranter og shower gel’s. Deres all-round viden og ekspertise betyder også, at uanset hvilken Adidas produkt du køber, ved du at produktet er specielt udviklet til et bestemt formål. Om du vil bruge det til det eller ej, er op til dig.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.