Adam Levine Parfume & Dufte til Hende

Adam Noah Levine (født i 1979) er en amerikansk sanger, sangskriver og skuespiller. Han lavede sit første band da han gik i skole. Bandet hed Kara's Flowers og bestod af medlemmer og skolekamerater Jesse Carmichael, Mickey Madden og Ryan Dusick. Bandet havde en del succes og i 1997 optrådte de i det populære TV show Beverly Hills 90210. De endte dog med at gå hver til sit.

I 2000 mødtes de alle igen, og besluttede hurtigt at give deres band endnu en chance. De fik et nyt medlem, guitaristen James Valentine, og ændrede deres navn til Maroon 5. deres debut album Songs About Jane gik multi platin i USA og i de følgende år modtog bandet flere awards.

I 2007 var Adam Levine en del af det populære TV show Saturday Night Live. Han var også en del af Comedy Central's "A Night of Too Many Stars" og Jimme Kimmel Live. I 2011 blev Adam Levine en af dommerene i The Voice.

I 2012 blev Adam Levine spurgt om han ville spille med i TV serien American Horror Story: Asylum. Scenerne blev optaget, så det passede med Maroon 5s sommer tour. Adam fik hurtigt smag for skuespillet og i 2012 blev han castet til filmen Begin Again, hvor han spillede Keira Knightleys ekskæreste.

Adams udseende er ikke gået ubemærket hen og han har været på mange lister over mest sexede mænd. I 2013 blev han af People's Magazine kåret som Sexiest Man Alive. Han var den første sanger der nogensinde tog den titel i magasinets historie.

I 2013 blev trådte Adam Levine in på kendis parfume markedet med hans dufte Adam Levine for Men og Adam Levine for Women.

Se alt
SE ANMELDELSER
Adam Levine For Women Eau De Parfum 30ml Spray
(2)
Adam Levine For Women Eau De Parfum 50ml Spraygreat value for money
Alice - DK,
Anmeldelse af "Adam Levine For Women Eau De Parfum 50ml Spray" udgave

This is a somewhat sweet, woody scent that is unisex in my opinion. Not the typical celebrity fragrance and does not smell cheap despite the low price. Good for everyday use.

Adam Levine For Women Eau De Parfum 30ml SprayIkke en duft for mig...
Irene Simonia Schølarth,
Anmeldelse af "Adam Levine For Women Eau De Parfum 30ml Spray" udgave

Super flot flaske og gennemført design. Duften er holdbar og stærk, men er desværre ikke lige min stil. Er ikke god til at beskrive dufte, men den er umiddelbart ikke feminin nok til mig i dens udtryk...

Adam Levine tidslinje

2012
2014
2013
2013
Adam Levin for Women
ADAM LEVIN FOR WOMEN

Adam Levine af Adam Levine er en træagtig og orientalsk duft til...

Adam Levine
Kollektioner
PRIS FRA
54 kr
Adam Levine Adam Levin for Women
ADAM LEVIN FOR WOMENAdam Levine af Adam Levine er en træagtig og orientalsk duft til...