Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Adam Levine Parfume & Dufte til Hende

Adam Noah Levine (født i 1979) er en amerikansk sanger, sangskriver og skuespiller. Han lavede sit første band da han gik i skole. Bandet hed Kara's Flowers og bestod af medlemmer og skolekamerater Jesse Carmichael, Mickey Madden og Ryan Dusick. Bandet havde en del succes og i 1997 optrådte de i det populære TV show Beverly Hills 90210. De endte dog med at gå hver til sit.

I 2000 mødtes de alle igen, og besluttede hurtigt at give deres band endnu en chance. De fik et nyt medlem, guitaristen James Valentine, og ændrede deres navn til Maroon 5. deres debut album Songs About Jane gik multi platin i USA og i de følgende år modtog bandet flere awards.

I 2007 var Adam Levine en del af det populære TV show Saturday Night Live. Han var også en del af Comedy Central's "A Night of Too Many Stars" og Jimme Kimmel Live. I 2011 blev Adam Levine en af dommerene i The Voice.

I 2012 blev Adam Levine spurgt om han ville spille med i TV serien American Horror Story: Asylum. Scenerne blev optaget, så det passede med Maroon 5s sommer tour. Adam fik hurtigt smag for skuespillet og i 2012 blev han castet til filmen Begin Again, hvor han spillede Keira Knightleys ekskæreste.

Adams udseende er ikke gået ubemærket hen og han har været på mange lister over mest sexede mænd. I 2013 blev han af People's Magazine kåret som Sexiest Man Alive. Han var den første sanger der nogensinde tog den titel i magasinets historie.

I 2013 blev trådte Adam Levine in på kendis parfume markedet med hans dufte Adam Levine for Men og Adam Levine for Women.
Vis Mere