10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Colonia af Acqua di Parma

Per Side
Sorter
Acqua di Parmas Colonia er en aromatisk citrus duft til mænd og kvinder. Udgivet i 1916 var det den første duft fra det højt anerkendte italienske parfumehus i Parma. Colonia definerede deres kerneværdier, hvor håndværk, kvalitet og opmærksomhed på detaljer er centreret.

Hovedparten i den tidløse duft er sicilianske citrus frugter, omhyggeligt blandet med lavendel, rosmarin, bulgarsk rose, jasmin, vetiver, rav og muskus.

Colonia er blevet båret af nogle af de mest indflydelsesrige mennesker, og Acqua di Parma kan inkludere folk som Audrey Hepburn og Cary Gant blandt deres kliente.

Flasken er enkel, men elegant og kommer i den udsøgte cylinderkasse, der er blevet karakteristisk for Acqua di Parmas produkter.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.