10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Colonia Vaniglia af Acqua di Parma

Per Side
Sorter
Colonia Vaniglia af Acqua di Parma er en orientalsk duft for mænd og kvinder.

En lækker, vidunderlig duft med en blød åbning af frisk mandarin, neroli og bergamot, der holder sig tæt til hjertet af jasmin sambac og vanilje. Basen er af moskus og bløde cedertræ noter, en perfekt tilføjelse til Vaniglia.

Den eksklusive emballage er en ren fornøjelse; en flot stilfuld æske med et dejlig blødt silkefor holder din luksuriøse duft, man føler sig som en millionær når man står med parfumen.

Colonia Vaniglia blev lanceret i 2019 af Acqua di Parma.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.