10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Colonia Intensa af Acqua di Parma

Per Side
Sorter
Colonia Intensa af Acqua di Parma er en frisk og krydret duft til mænd.

Glitrende noter af bergamot, citrus, kardemomme og ingefær, leder ind til et hjerte af myrra, artemisia, neroli, cedertræ, guaiac træ, afsluttet med en base af læder, patchouli, benzoin og musk.

Italiensk for "intense cologne", Colonia Intensa er en usædvanlig fed duft med en stærk personlighed. Inspireret af sammensætningen af Acqua di Parmas signatur duft Colonia, tilbyder denne duft traditionel italiensk luksus til en moderne livsstil. Colonia Intensa har den friskhed du har brug for i de varmere måneder, men indeholder også en fantastisk blanding af krydrede og aromatiske noter til vinteren, hvilket gør den til den perfekte all-round cologne.

Colonia Intensa blev lanceret af Acqua di Parma i 2007.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.