10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Acqua di Parma Parfume & Dufte til Hende

Acqua di Parma er et italiensk firma det sælger luksus produkter, mest kendt for deres dufte og stearinlys. De er kendte for deres stærke farvet runde bokse og deres udsøgte colognes. Firmaet startede som en lille parfume fabrik i Parma, Italien og har altid specialiseret sig i letter og friske sammensætninger i denne region, som er meget anerledes fra de tungere dufte fra andre parfumerier i Europa. Deres hoved duft Colonia blev skabt i 1916. Den friske og lemon agtige cologne, lavet på naturlige ingredienser fra regionen, gjorde firmaet populært over hele Europa.

i 1930'erne begyndte Acqua di Parma at bruge deres nu ikoniske dbokse og flakoner, der gør deres duft let genkendelige. der gik ikke lang tid før Hollywood stjernerne begyndte at interessere sig for italiensk mode og luksus vare og derfor begyndte at bruge Colonia, og firmaet begyndte at vokse både i størrelse og omdømme. Med tiden begyndte Acqua di Parma at tilbyde andre produkter end bare deres originale Eau de Colognes. De producere nu også duftlys, læder vare og dufte til kvinder.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.