10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Acca Kappa Parfume & Dufte til Hende

Acca Kappa er en raffineret italiensk virksomhed, der er kendt for at skabe sine egne duftstoffer i høj kvalitet, samt professionelle børster og kropspleje. Familien Krüll har ledet virksomheden siden 1869, og indtil i dag er det et familiedrevet selskab, der forbliver tro mod tidløse værdier og arv.

Dette historiske brand hjælper sine kunder med at opnå den specielle livsstil, den følelse af færdiggørelse og succes. Deres kærlighed til naturen genlyder gennem deres produkter, ligesom deres lidenskab for enkelhed og autentisk skønhed gør.

Udvalget af Kappa-parfume er kendt for sine spændende smukke buketter, der kun bruger de bedste ingredienser, der er tilgængelige i Italien. Giardino Segreto, der oversættes til "hemmelig have", er en smuk symfoni af blomster. Andre populære Kappa-duftstoffer inkluderer den saftige Wisteria, den blå lavendel og den bløde kærtegnende Calycanthus, for blot at nævne nogle få. Deres udvalg af kvindelige duftstoffer forbedres af flere Eau de Colognes, Eau de Toilettes og endda solid parfume.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.