Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Acca Kappa Parfume & Dufte til Hende

Acca Kappa er en raffineret italiensk virksomhed, der er kendt for at skabe sine egne duftstoffer i høj kvalitet, samt professionelle børster og kropspleje. Familien Krüll har ledet virksomheden siden 1869, og indtil i dag er det et familiedrevet selskab, der forbliver tro mod tidløse værdier og arv.

Dette historiske brand hjælper sine kunder med at opnå den specielle livsstil, den følelse af færdiggørelse og succes. Deres kærlighed til naturen genlyder gennem deres produkter, ligesom deres lidenskab for enkelhed og autentisk skønhed gør.

Udvalget af Kappa-parfume er kendt for sine spændende smukke buketter, der kun bruger de bedste ingredienser, der er tilgængelige i Italien. Giardino Segreto, der oversættes til "hemmelig have", er en smuk symfoni af blomster. Andre populære Kappa-duftstoffer inkluderer den saftige Wisteria, den blå lavendel og den bløde kærtegnende Calycanthus, for blot at nævne nogle få. Deres udvalg af kvindelige duftstoffer forbedres af flere Eau de Colognes, Eau de Toilettes og endda solid parfume.
Vis Mere