10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Authentic Woman af Abercrombie & Fitch

Per Side
Sorter
Authentic Woman af Abercrombie & Fitch er en blomsterduft til kvinder.

Denne elegante duft introduceres af pære, mandarin og røde rips, før de tørrer op for at afsløre et fantastisk hjerte af magnolia, liljekonval og en sød antydning af nektarin. Når blomsternoterne tørrer, afslører de en dyrebar base af moskus, cedertræ og sandeltræ.

Disse lag gør Autentisk til en varm og feminin blanding, der er perfekt til kvinder, der tør at skille sig ud og er klar til at vise verden, hvem de virkelig er.

Authentic Woman af Abercrombie & Fitch blev frigivet i 2019 sammen med en version til mænd.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.