Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Abercrombie & Fitch Parfume & Dufte til Hende

Abercrombie & Fitch blev grundlagt i 1892 som en eksklusiv sport og jagt butik baseret i Manhattan i New York. Grundlæggerne, David T. Abercrombie og Ezra H. Fitch, specialiseret sig i at sælge kvalitet produkter såsom fiskestænger, telte og kostbare haglgeværer. Desværre varede deres succes kun indtil 1976, da en konkurs tvang dem til at lukke deres flagskibsbutik i Manhattan. Heldigvis blev navnet genoplivet i 1978, året hvor deres eventyr indenfor kvindemode og parfumer for alvor begyndte.

Abercrombie & Fitch blev oprindeligt relanceret som et postordrefirma der forhandlede jagttøj og nipsting, og havde i midten af ​​1980'erne åbnet nye butikker i New York, Beverly Hills og Dallas. Dette fangede interesse hos firmaet "The Limited" som var en stor tøj-kæde baseret i Ohio. De købte rettighederne til Abercrombie & Fitch og snart udviklede de den til det afslappede luksus livsstil mærke som vi kender i dag. Selskabets vovede reklame og filantropi har givet dem en høj profilerede dækning i medierne, hvilket naturligvis har fanget offentlighedens søgelys. Så meget, at de nu har flere datterselskaber såsom Abercrombie Kids, Hollister Co og Gilly Chicks, og opererer nu mere end 1000 butikker verden over. Women's Wear Daily har engang henvist til Abercrombie & Fitch som et klassisk "neo-preppy" med trend-drevne design, der har et ry for varig kvalitet og luksus.

Abercrombie & Fitch har ikke været så fremadgående og aggressive indenfor deres parfume lanceringer, men de har afgjort gjort et godt indtryk og vi kan være sikker på at forvente mere fra dem i fremtiden. Uanset om du foretrækker den overdådige duft "bouquet of 8" deres første kvinde duft, den elegante friskhed af Perfume #1, eller den blomsterrige duft af Wakely, er du sikker på at forelske dig i en af deres mange skønne dufte.

Abercrombie & Fitch - vær modige, vær inspirerende, vær med på trenden

Se alt

Abercrombie & Fitch tidslinje

2008
2018
2017
2017
First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HER

First Instinct for Her af Abercrombie & Fitch er en blomstret...

2015
2015
8 Fleur de Rouge
8 FLEUR DE ROUGE

8 Fleur de Rouge by Abercrombie & Fitch er en citrusagtig...

2014
2014
No.1 Undone
NO.1 UNDONE

No.1 Undone af Abercrombie & Fitch er en blomstret, træagtig...

2011
2011
No.1
NO.1

Perfume No.1 af Abercrombie & Fitch er en blomstret, frisk og...

2009
2009
8 Perfume
8 PERFUME

8 fra Abercrombie & Fitch er en krydret blomsterrig duft. Den er...

Wakely
WAKELY

Wakely fra Abercrombie & Fitch er en selvsikker og sexet duft. En...

Abercrombie & Fitch
Kollektioner
PRIS FRA
245 kr
Abercrombie & Fitch First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HERFirst Instinct for Her af Abercrombie & Fitch er en blomstret...