10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Abercrombie & Fitch Parfume & Dufte til Hende

Abercrombie & Fitch blev lanceret i 1892 og solgte kvalitets sports-og rejse produkter. Firmaet lukkede i 1976, men mærket blev genoplivet i 1978 af butikken Oshman s Sporting Goods. I 1988 blev Abercrombie & Fitch solgt endnu engang, denne gang til en amerikansk tøjfirma, The Limited. The Limited har re-branded virksomheden som et kvalitets mærke med afslappet luksus tøj og livsstil mærke til de unge.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.