10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

909 Top to Toes Parfume & Dufte til Hende

909 Top to Toes er et hudpleje mærke der er ejet af den italienske skønhedsleverandør B&B Cosmetics. Hele kollektionen er produceret i Italien. 909 Top to Toes består af hudpleje produkter såsom krops cleansere og fugtighedscremer der alle er baseret på den ikoniske duft 909. Et af de mest populære produkter fra kollektionen er Total Body Wash som laves til både kvinder og mænd.

Den parfumerede showergel til kvinder er baseret på deres aromatiske parfume af samme navn. Sammensætningen kombinerer typisk italienske dufte såsom timian, rosmarin og bergamot, med noter af sandeltræ og pære. Denne showergels beskyttende formel kreere en blød skum der nænsomt renser og blødgøre huden.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.