10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Olympea

Per Side
Sorter
Olympea af Paco Rabanne er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Denne smukke duft har en meget unik kombination af blomster- og orientalske noter samt forfriskende salt noter. Den åbnes med grønne mandarin-, vandjasmin- og ingefærlilie-toner, med saltet vanilje i hjertet og sandeltræ, cashmere- og ambergrisnoter i bunden.

Paco Rabanne Olympea parfume blev lanceret i 2015 og fås som gavesæt såvel som individuelle dufte. Det er det kvindelige modstykke til Rabannes populære duft Invictus fra 2013 og blev inspireret af den græske gudinde Olympia til at fremkalde styrke hos kvinder.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.