10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Moroccanoil Hair Treatment 125ml - Light

Moroccanoil Hair Treatment 125ml - Light

Moroccanoil tilbyder et revolutionerende udvalg af luksuriøst hårpleje, der garanterer sundere hår efter kun en applikation.

Grundlægger Carmen Tal besluttede at skabe mærket efter at have oplevet en farvekatastrofe, der fuldstændigt skadede hendes hår og tvang hende til en akut behandling. Dette var baseret på arganolie, som formåede at få hendes hår til at se glat ud og skinnende igen. Af denne grund startede hun missionen om at sprede denne mirakelvirkende olie over hele kloden.

Som pioner i en ny kategori af oliebehandling har Moroccanoil hurtigt opnået stor succes blandt stylister og berømtheder. Hvad der gør disse hårprodukter så effektive er den avancerede infusion af antioxidanter og næringsstoffer, der efterlader håret lyst og næret.

Moroccanoil er et godt valg, hvis du ønsker at tilføje vidunderne med arganolie til din daglige rutine. Prøv den fugtighedsshampoo eller balsam, eller behandl beskadiget hår med den intense oliebehandling og hårmaske.

Brand: Moroccanoil
Hårtype: Farvet Hår
Kollektion: Moroccanoil
Køn: Unisex
Produkt Type: Hår Behandling
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
En helt igennem fantastisk olie
En helt igennem skøn olie til fint hår. Olien giver glans og hjælper rigtig meget på tørt hår. Kan varmt anbefale denne olie. Jeg har prøvet rigtig mange hårolier og må indrømme at denne olie kan noget absolut særligt. Herudover dufter den fantastisk.
28.6.2019
Review for 125ml - Light version
Bedste køb til prisen
En rigtig god olie og dette er bedste mængde ift. prisen sammenlignet med øvrige web-forhandlere. Denne olie er virkelig super til håret -så hvis du kan lide duften så er Moroccanoil lige til dig med tørt/skadet hår og bonus er, at dette produkt er meget drøjt dvs. man kun skal anvende en lille smule pr. gang.
3.2.2015
Review for 100ml version
Moroccanoil
Moroccanoil Hair Treatment 125ml - Light
Moroccanoil Hair Treatment 125ml - Light
Read reviews (2)
Vejl. : 441 kr
Vores Pris :
285 kr
/ Spar 156 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.