Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres
Moroccanoil Fleur D'Oranger Moisture And Shine Shampoo 200ml

Moroccanoil Fleur D'Oranger Moisture And Shine Shampoo 200ml

Moroccanoil tilbyder et revolutionerende udvalg af luksuriøst hårpleje, der garanterer sundere hår efter kun en applikation.

Grundlægger Carmen Tal besluttede at skabe mærket efter at have oplevet en farvekatastrofe, der fuldstændigt skadede hendes hår og tvang hende til en akut behandling. Dette var baseret på arganolie, som formåede at få hendes hår til at se glat ud og skinnende igen. Af denne grund startede hun missionen om at sprede denne mirakelvirkende olie over hele kloden.

Som pioner i en ny kategori af oliebehandling har Moroccanoil hurtigt opnået stor succes blandt stylister og berømtheder. Hvad der gør disse hårprodukter så effektive er den avancerede infusion af antioxidanter og næringsstoffer, der efterlader håret lyst og næret.

Moroccanoil er et godt valg, hvis du ønsker at tilføje vidunderne med arganolie til din daglige rutine. Prøv den fugtighedsshampoo eller balsam, eller behandl beskadiget hår med den intense oliebehandling og hårmaske.

Hårtype: Alle Hårtyper, Tørt Hår
Kollektion: Moroccanoil
Køn: Unisex
Mærke: Moroccanoil
Produkt Type: Shampoo
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamlingssted) 49 kr
Danmark Ordrer over 900 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Moroccanoil
Moroccanoil Fleur D'Oranger Moisture And Shine Shampoo 200ml
Vejl. : 162 kr
Vores Pris :
/ Spar 88 kr
74 kr  

Anbefalinger til dig