Brug Koden AMOR5 For At Få 5% Rabat På Alle Ordrer Over 300 Kr. | Slutter I Morgen

Maybelline Color Sensational Læbestift 832 - Kiss Pearl

KVINDER
Vores Pris:
35 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND MAYBELLINE
KOLLEKTION COLOR SENSATIONAL
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE LÆBESTIFT
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Maybelline Color Sensational Læbestift 832 - Kiss Pearl
(5)

Maybelline Color Sensational Læbestift 832 - Kiss Pearl

Nuance: Pink
Type: Læbestift
Maybelline Color Sensational Popsticks 020 - Tropical PinkAnmeldelse af Maybeline color sensationel pop
Jannie Andreasen,
Anmeldelse af "020 - Tropical Pink" udgave

Maybelines color sentational popsticks 020 tropical pink det er en super flot farve der holder hvad den lover og takket være parfume.klik er den til en pris der er til at betale,jeg har altid været glad for maybelines produkter da de holder hvad de lover.

Maybelline Color Sensational Læbestift 745 - Wooden BrownFlot farve til hverdagsbrug
Irene Simonia Schølarth,
Anmeldelse af "745 - Wooden Brown" udgave

Jeg er vild med at farven er så afdæmpet og naturlig at se på. Fx flot til hverdagsbrug, når det ikke skal være alt for "overdrevet" ;-)

Maybelline Color Sensational Læbestift 745 - Wooden BrownLæbestift med en flot glans
Pernille,
Anmeldelse af "745 - Wooden Brown" udgave

Dejlig læbestift med en flot farve. Prisen er helt i top, et yderst godt valg til prisen og selve farven er meget pæn

Maybelline Color Sensational Læbestift 745 - Wooden BrownWow, fede produkter
Fatoum Absteitie,
Anmeldelse af "745 - Wooden Brown" udgave

Fede produkter og billige! God kommunikation, og service. Hurtig levering og billige varer ????Jeg er meget imponeret og skal helt sikkert handle her igen!

Maybelline Color Sensational Læbestift 745 - Wooden BrownSkøn farve - Godt køb!
Marie Weisberg,
Anmeldelse af "745 - Wooden Brown" udgave

Købte denne læbestift efter at have fundet eksempler på google og farven er slet ikke så brun som på billede, den er mere brun-neutral end direkte brun, den sidder flot på læberne og så dufter den så godt!Min yndlings læbestift!

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

3
POINT
Maybelline Color Sensational Læbestift 832 - Kiss Pearl
Disse produkter har måske også din interesse
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...