Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)

KVINDER
Vejl.: 137 kr
Vores Pris:
80 kr
DU SPARER: 57 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND MAX FACTOR
KOLLEKTION FACEFINITY
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE FOUNDATION
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)
(6)

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 i 1 Foundation, er en flydende foundation beregnet til alle hudtyper.

Denne makeup er fantastisk til dem, der ikke har tid til en omfattende teint rutine, da den også virker som primer og concealer.

Den langtidsholdbare væske indeholder også SPF20, som beskytter huden hele dagen. Dens letvægtsformel er åndbar og skaber en naturlig og fejlfri finish, samtidig med at den modvirker at din hud ser fedtet ud.

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 i 1 Foundation kommer i 14 forskellige nuancer.

Egenskaber: Uden Olie, Uden Parfume, Langtidsholdbar
Formulering: Kompakt Pudder
nuance: Neutral
Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)Super god foundation
Louise,
Anmeldelse af "10g 03 (Natural)" udgave

Pæn Foundation på huden, elsker at bruge den, virker ikke unaturlig, men ligger godt på huden

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)Max Factor er altid et sikkert hit ;-)
Simonia,
Anmeldelse af "10g 03 (Natural)" udgave

Jeg er super glad for Max Factors produkter og denne er ingen undtagelse. Super smart og let at påføre og også god til at korrigere små-fejl i løbet af dagen. Kan anbefales...

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 05 (Sand)Super godt produkt
Tina Esman,
Anmeldelse af "10g 05 (Sand)" udgave

Er virkelig glad for produktet, har brugt det i mange år.Dækker og holder i flere timer.Bruger fv. Sand om vinteren, og fv. Golden om sommeren.

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 06 (Golden)Super godt produkt
Tina Esman,
Anmeldelse af "10g 06 (Golden)" udgave

Er virkelig glad for produktet, har brugt det i mange år.Dækker og holder i flere timer.Bruger fv. Golden om sommeren, og fv. Sand om vinteren.

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)Totalt uundværlig :-)
Pernille Hjelmeborn,
Anmeldelse af "10g 03 (Natural)" udgave

Næst efter mascare er det her det vigtigste produkt i min make-up taske, det er fantastisk, god dække evne, og alligevel føler jeg mig ikke overdækket af make-up.

Max Factor Facefinity Foundation Compact 10g 03 (Natural)Give et dækkende og mat skær
Elma,
Anmeldelse af "10g 03 (Natural)" udgave

Jeg har brugt denne foundation i en del år. Synes det er den bedste til at tage det blanke skær, hvis huden virker for skinnende. Den kan kombineres med Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-on Cream Make-Up

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...