Sæson Udsalg | Alle Produkter Er Nedsatte | Tidsbegrænset Periode!

Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Sundown Gold 32

KVINDER
Tilbudspris:
45 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND LENTHERIC
KOLLEKTION FEATHER FINISH
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE ANSIGTSPUDDER
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Sundown Gold 32
(3)

Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Sundown Gold 32

Egenskaber: Langtidsholdbar
Formulering: Kompakt Pudder
nuance: Guld/Gylden
Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Fair & Natural 01Flot billig Pudder
BENTE HEDEGAARD,
Anmeldelse af "20g - Fair & Natural 01" udgave

Denne pudder er fin i farve og konsistens og dejlig med et spejl i låget, og så endda til en meget billig pris!

Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Genopfyldning Translucent III 37Okay men vær obs på farvekatagorier
Irene Simonia Schølarth,
Anmeldelse af "20g - Genopfyldning Translucent III 37" udgave

UPS var ikke lige klar over, at "translucent" findes i forskellige farver :-/ Så jeg fik købt én der var ALT for mørk til mig- øv :-( Troede jo egentlig bare at translucent var translucent - altså gennemsigtig/usynlig-agtig. Bedre held næste gang :-)Men ellers en okay pudder, vurderet ud fra den smule jeg har fået brugt den...

Lentheric Feather Finish Compact Powder 20g - Caribbean 31Fin fast let pudder.
Bente Dalsgård Andersen,
Anmeldelse af "20g - Caribbean 31" udgave

Udmærket pudder til billig penge. Rigtig god hvis man ikke vil være over pudderet. Farven er middel så ikke til lys, eller for mørk hud.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
35 kr
Lentheric Style
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...