L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml Black

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 116 kr
Vores Pris:
78 kr
DU SPARER: 38 kr
Produkt Information
BRAND L'ORÉAL
KOLLEKTION COSMESTICS
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE MASCARA
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml Black
(6)

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml Black

Nuance: Sort
L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackDen bedste jeg har prøvet
Karina Hansen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

Har brugt denne mascara i flere år nu. Og det er uden tvivl den bedste jeg nogen sinde har haft.Den klumper ikke, skiller vipperne ad og giver ekstra længde.

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackLoreal false lash wings mascara
Jannie Andreasen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

Super god Mascara som bare holder hele,dagen denne Mascara er min yndling da den giver de flotteste vipper,og takket være Parfume klik er den til en pris der er til at betale

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackVirkelig god mascara
Gitte Jansen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

En fantastisk mascara med en virkelig, virkelig god børste, der er perfekt til overvipperne og med en buet del, som er perfekt til de underste vipper - absolut min favorit fremover ;o)

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackLoreal False Lash Wings Mascara butterfly
Jannie Andreasen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

Loreals False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres er en super god mascara den er god til at skille vipperne ad og så får man de mest utrolige lange flotte vipper den klumper ikke og den holder hele dagen og takket være Parfume Klik er den til en pris der er til at betale den kan varmt anbefales

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackAnmeldelse af l"oreal mascara
Jannie Andreasen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

L"oreals false lash wings butterfly effect fibres 7 ml black mascara er den bedste mascara man kan få jeg har prøvet alle mulige mascaraer men vender altid tilbage til loreals,for nogle år siden havde jeg en byld på det ene øjenlåg og den blev skåret op så der røg nogle øjenvipper men med loreals mascara kan jeg sagtens lægge mascara på så man ikke kan se det.

L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml BlackFantastisk og flot
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Butterfly Effect Fibres 7ml Sort" udgave

Wow. Denne mascara er alt det den lover. Den giver nogle virkelig flotte og fantastiske øjenvipper. Ligner en million når den kommer på.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

SPAR
38 kr
L'Oreal False Lash Wings Mascara Butterfly Effect Fibres 7ml Black
Sortiment
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...