Joop! Go Eau de Toilette 50ml Spray

MÆND
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 410 kr
Vores Pris:
132 kr
DU SPARER: 278 kr
Produkt Information
BRAND JOOP!
KOLLEKTION GO
KØN MÆND
PRODUKT TYPE EAU DE TOILETTE
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER

Joop! Go Eau de Toilette 50ml Spray

Go by Joop! er en frisk, træagtig duft til mænd. Det tyske mærke er kendt for deres legende, levende dufte, og har en bred vifte af populære parfumer, som ofte kommer i farverige flasker.

Go er sprængfyldt med energi. Den starter ud med forfriskende noter af rabarber og bitter orange, samt en accent af pimento chili, der giver duften kant. De midterste noter udgøres af cypres, viol og geranium, mens den muskede base er afbalanceret med gran, der forlænger følelsen af friskhed. Den slanke flaske kommer i lysegrøn emballage, der vil lyse op i ethvert rum.

Go by Joop! blev lanceret i 2012.

Parfume Familie: Orientalsk
Parfume Undergruppe: Mild Orientalsk

Der er i øjeblikket ingen anmeldelse på dette produkt

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

SPAR
278 kr
Joop! Go Eau de Toilette 50ml Spray
Sortiment
Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
281 kr
Joop! Homme Black King
HOMME BLACK KINGHomme Black King by Joop! er en...
PRIS FRA
48 kr
Joop! Homme Red King
HOMME RED KINGHomme Red King by Joop! er en...
PRIS FRA
207 kr
Joop! Wow!
WOW!Wow! by Joop er en orientalsk duft...
PRIS FRA
71 kr
Joop! Jump
JUMPJump by Joop! er en frisk og...
PRIS FRA
94 kr
Joop! Homme
HOMMEJoop! Homme af Joop! er en...
PRIS FRA
199 kr
Jaguar Innovation
INNOVATIONInnovation by Jaguar er en...
PRIS FRA
179 kr
Calvin Klein Contradiction
CONTRADICTIONContradiction – en kompleks...
PRIS FRA
319 kr
Paco Rabanne 1 Million Cologne
1 MILLION COLOGNE1 Million Cologne af Paco Rabanne...
PRIS FRA
176 kr
Burberry London
LONDONBurberry London (eller Classic) til...
PRIS FRA
85 kr
Custo Barcelona Pure Man
PURE MANPure Man by Custo Barcelona er en...
PRIS FRA
691 kr
Hermès Equipage
EQUIPAGEEquipage af Hermes er en...
PRIS FRA
467 kr
Gucci Guilty Absolute
GUILTY ABSOLUTEGuilty Absolute af Gucci er en...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...