10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Deodorant Stick 75g

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Deodorant Stick 75g

L'Eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake er en frisk, aromatisk træ duft til mænd.

Denne livlige og innovative duft har fået mange følgere siden lanceringen, og dens succes kan forklares med den tidløse friskhed og afgørende karakter.

Duften åbner med noter af frisk citrus med yuzu frugt, der tager føringen sammen med krydret koriander, estragon og salvie. Mellemtoner er velafbalancerede i en krydret blanding af muskatnød, Ceylon kanel, safran, Bourbon geranium, mignonette, blå lotus og liljekonval på en kraftig base af tobak, varm rav, aromatisk træ, muskus og eksotisk tahitisk vetiver.

Issey Miyake er berømt for at vælge meget usædvanlige og sjældne materialer til at skabe originale parfumer, der fremkalder følelsen af ​​tidløs frihed. Næsen bag denne duft er Jaques Cavallier, der også skabte den originale L'Eau d'Issey i 1994.

L'Eau d'Issey Pour Homme blev lanceret i 2009.

Brand: Issey Miyake
Kollektion: L'Eau d'Issey Pour Homme
Køn: Mænd
Parfume Familie: Frisk
Parfume Undergruppe: Vand
Produkt Type: Deodorant Stick
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Issey Miyake
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Deodorant Stick 75g
Vejl.: 252 kr
Tilbudspris:
151 kr
/ Spar 101 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.