10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Hugo Boss Hugo Deodorant Stick 75ml

Hugo Boss Hugo Deodorant Stick 75ml

Hugo af Hugo Boss er en frisk og aromatisk duft til mænd.

Hugo har grønne top noter af lavendel, grønt æble, mynte, grapefrugt og basilikum efterfulgt af en blomster noter af nelliker, salvie, geranium og jasmin på en træ base af patchouli, gran og cedertræ.

Dette er en af Hugo Boss mest succesfulde dufte til mænd, en tidløs frisk duft, med en fremragende levetid, som virker rigtig godt i varmere vejr. Den kommer i den ikoniske kolbeformede flaske, som er blevet genbrugt i senere Boss-dufte, herunder hits som "Hugo Extreme" og "Hugo Red".

Hugo blev lanceret af Hugo Boss i 1995.

Kollektion: Hugo
Køn: Mænd
Mærke: Hugo Boss
Produkt Type: Deodorant Stick
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Hugo Boss Deodorant
Dette produkt har jeg brugt i mange år og kan varmt anbefale det.Prismæssigt var det også fint.
21.11.2019
Review for 75ml version
Boss er er altid godt.......
Hugo Boss står for kvalitet og mode. Deres produkter er ALTID gode og uanset næsten hvilken slags duft det drejer sig om - også til kvinder.Denne duft er klassisk og bare god - Kan klart anbefales.
3.12.2014
Review for 75ml version
Helt perfekt - bare den bedste
Denn deostick er helt perfekt. Tilpas afdæmpet og meget holdbar i luften. Dette selvom man laver fysisk arbejde.Meget positiv over en stisk holder lige så godt som en EdT spray. Meget drøj i brug. Vil anbefale til andre der kender Boss (Hugo) vsrianterne.
31.10.2014
Review for 75ml version
Hugo Boss
Hugo Boss Hugo Deodorant Stick 75ml
Hugo Boss Hugo Deodorant Stick 75ml
Read reviews (3)
Vejl. : 231 kr
Vores Pris :
122 kr
/ Spar 109 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.