10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Versace Herredufte

Versace blev født i Italien i 1946. Han begyndte som lærling i sin mors kjoledesignerbutik, før han begyndte at arbejde som freelance designer. I 1978 grundlagde han, med hjælp fra sin bror, Gianni Versace Company.
Giannis modige geniale kreativitet, bragte ham international hæder og ære. I 1982 vandt han Cutty Shark og Golden Eye priserne, for sin 1982/1983 efterår - og vinterkollektion. Han modtog også Golden Eye i 1984,1990 og 1991.
Versace har igennem sit italienske luksuriøse design og exceptionelle dufte, opnået anerkendelse som en af verdens førende internationale modehuse. Alt dette på bare tre årtier.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.