Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Versace Herredufte

Versace er et italiensk modehus, som blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, der producerer tøj til mænd og kvinder, møbler til hjemmet, tilbehør, makeup og dufte. Gianni Versace's kollektioner var inspireret af popkunst og antik latinsk og græsk kunst.

Versace havde en række berømte venner, som omfavnede og bar hans kreationer med stolthed ved særlige arrangementer og fester. Hans søster, Donatella Versace, har representeret varemærket siden hendes brors død i 1997. Hun er næstformand samt hoved-designer.

Virksomheden er kendt for at blive støttet af adskillige berømtheder. Versace's kjoler blev ofte brugt på den røde løber og af kunstnere under deres live-optrædelser. Lady Gaga er en god ven af ​​Donatella Versace og har også været med på mærkets kampagner. Desuden var Elton John og Gianni Versace nære venner, og da Gianni døde, dedikerede Elton John albummet The Big Picture til ham.

Versace's udvalg af parfumer omfatter en lang række dufte til både mænd og kvinder. Alle parfumer er produceret med EuroItalia s.r.l., som driver konsulentvirksomhed for andre mærker såsom Moschino og Richmond. Versace L'Homme blev lanceret i 1986 og omfatter spændende dufte, såsom patchouli, basilikum, læder og piment. Ti år senere lancerede Versace "The Dreamer", som er en mandlig træagtig duft, der indeholder noter af tobak, enebær og estragon. Versace Eau Fraiche er en mandlig havvands duft, der frigiver noter af safran og moskus, når den tørrer på huden.
Det mandlige svar på Red Jeans, er Blue Jeans, som er en sød, krydret og frisk duft komponeret af noter af basilikum, citron, palisander træ og lavendel.
Vis Mere