Black Friday Starter | 500+ Nedsatte Produkter | Klik For At Shoppe

Valentino Herredufte

Valentino Garavani besluttede sig for at oprette sit eget mærke i 1960. Med økonomisk hjælp fra sin far, åbnede han en imponerende butik på Via Veneto i Rom og begyndte at sælge sine luksuriøse designs til velhavende italienske kunder. Han fik hurtigt et lokalt berømt følge, der fangede første dame Jackie Kennedys interesse. Den nylige enke endte med en bestilling på 6 haute couture kjoler i sort og hvid, som hun ville bære under hendes år i sorg efter sin første mands død. Modeikonets opmærksomhed gjorde straks det italienske mærke berømt og Valentino gblev huritigt den fortrukne designer af de røde løber i hele verdenen. I dag har Valentino selv har trukket sig tilbage fra sin stilling, men hans virksomhed er mere vellykket end nogensinde med en årlig omsætning på over 1 milliard pounds.

Mærkets æstetik har altid været inspireret af byen Rom og dets kollektioner er så tidløse som den tidsløse hovedstad. Valentino Garavani er blevet identificeret som en af de vigtigste modedesignere i hele tiden, og ikke kun på grund af hans hans cameo optræden i hit film fra 2006 "The Devil Wears Prada". For at ære hans arv, nogle af hans mærkets mest definerende stykker, herunder over 100 haute couture kjoler, blev præsenteret i en særudstilling på Somerset House i London fra november 2012 og marts 2013. Selskabets produktkatalog af tøj, sko, tilbehør og dufte findes i over 1300 butikker, herunder en nyligt åbnede butik i Milano, som er designet i samarbejde med berømte arkitekt David Chipperfield i et Palazzo stil og består af flere forskellige værelser alle indrettet til at komplimentere de kollektioner der udstilles.

Kollektionen af Valentino herre dufte blev først introduceret med udgivelsen af Vendatta Uomo (1991), en forførende læder duft. Andre populære dufte fra mærkets katalog er den orientalske Very Valentino for men (1999) og Valentino Uomo kollektionen introduceret med Valentini Uomo (2014), en sexet læder duft med delikate top noter af bergamot og myrte på en varm og aromatisk hjerte af brændt kaffebønner, chokolade og hasselnød og en base af læder og cedertræ. Valentino Cologne fra denne kollektion præsenteres i afrundede flasker der minder om den berømte klippe stud design. Kollektionen blev for nylig udvidet med orientalske Valentino Uomo 2015, der varierer fra den oprindelige udgave gennem en ny base note af chokolade og aromatisk ristet kaffe.

Se alt
SE ANMELDELSER
Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum 100ml Spray
(2)
Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum 100ml SprayIkke den bedste Valentino
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

En skuffelse. Jeg har flere dufte fra Valentino, men denne oud duft, har en næsten fækal oud duft. Den har også en stærk læderduft. Den ubehagelige duft lægger sig noget efter en times tid, så spray den ikke for tæt på næsen.

Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum 100ml SprayDejligt parfume
Anna,
Anmeldelse af "Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Jeg har købt Noir Absolu Oud Essence til min mænd og det dufter dejligt, vi elsker det. jeg har også prøvet parfumen på min hud og det dufter super dejligt, det er oud med lidt hindbær. Vil selvfølgelig købe igen

Valentino tidslinje

2005
2019
2018
2018
Noir Absolu Musc Essence
NOIR ABSOLU MUSC ESSENCE

Noir Absolu Musc Essence af Valentino er en blomster-, træagtig...

Noir Absolu Oud Essence
NOIR ABSOLU OUD ESSENCE

Noir Absolu Oud Essence af Valentino er en orientalsk og...

2017
2016
2016
Uomo Intense
UOMO INTENSE

Uomo Intense af Valentino er en aromatisk blomsterduft til...

2015
2015
Uomo 2015
UOMO 2015

Uomo 2015 by Valentino er en orientalsk duft til mænd. Den...

2014
2014
Uomo Acqua
UOMO ACQUA

Uomo Acqua af Valentino er en aromatisk grøn duft til...

Valentino Uomo
VALENTINO UOMO

Valentino Uomo af Valentino. Dette er en træ-og nødde-agtig...

2006
2006
Valentino V
VALENTINO V

Valentino V Pour Homme er seriøs. Den er seriøs god, seriøs...

Valentino
Kollektioner
PRIS FRA
605 kr
Valentino Noir Absolu Musc Essence
NOIR ABSOLU MUSC ESSENCENoir Absolu Musc Essence af Valentino er en blomster-, træagtig...
PRIS FRA
631 kr
Valentino Noir Absolu Oud Essence
NOIR ABSOLU OUD ESSENCENoir Absolu Oud Essence af Valentino er en orientalsk og...
PRIS FRA
377 kr
Valentino Uomo Acqua
UOMO ACQUAUomo Acqua af Valentino er en aromatisk grøn duft til...
PRIS FRA
194 kr
Valentino Valentino Uomo
VALENTINO UOMOValentino Uomo af Valentino. Dette er en træ-og nødde-agtig...