Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Valentino Herredufte

Valentino Garavani besluttede sig for at oprette sit eget mærke i 1960. Med økonomisk hjælp fra sin far, åbnede han en imponerende butik på Via Veneto i Rom og begyndte at sælge sine luksuriøse designs til velhavende italienske kunder. Han fik hurtigt et lokalt berømt følge, der fangede første dame Jackie Kennedys interesse. Den nylige enke endte med en bestilling på 6 haute couture kjoler i sort og hvid, som hun ville bære under hendes år i sorg efter sin første mands død. Modeikonets opmærksomhed gjorde straks det italienske mærke berømt og Valentino gblev huritigt den fortrukne designer af de røde løber i hele verdenen. I dag har Valentino selv har trukket sig tilbage fra sin stilling, men hans virksomhed er mere vellykket end nogensinde med en årlig omsætning på over 1 milliard pounds.

Mærkets æstetik har altid været inspireret af byen Rom og dets kollektioner er så tidløse som den tidsløse hovedstad. Valentino Garavani er blevet identificeret som en af de vigtigste modedesignere i hele tiden, og ikke kun på grund af hans hans cameo optræden i hit film fra 2006 "The Devil Wears Prada". For at ære hans arv, nogle af hans mærkets mest definerende stykker, herunder over 100 haute couture kjoler, blev præsenteret i en særudstilling på Somerset House i London fra november 2012 og marts 2013. Selskabets produktkatalog af tøj, sko, tilbehør og dufte findes i over 1300 butikker, herunder en nyligt åbnede butik i Milano, som er designet i samarbejde med berømte arkitekt David Chipperfield i et Palazzo stil og består af flere forskellige værelser alle indrettet til at komplimentere de kollektioner der udstilles.

Kollektionen af Valentino herre dufte blev først introduceret med udgivelsen af Vendatta Uomo (1991), en forførende læder duft. Andre populære dufte fra mærkets katalog er den orientalske Very Valentino for men (1999) og Valentino Uomo kollektionen introduceret med Valentini Uomo (2014), en sexet læder duft med delikate top noter af bergamot og myrte på en varm og aromatisk hjerte af brændt kaffebønner, chokolade og hasselnød og en base af læder og cedertræ. Valentino Cologne fra denne kollektion præsenteres i afrundede flasker der minder om den berømte klippe stud design. Kollektionen blev for nylig udvidet med orientalske Valentino Uomo 2015, der varierer fra den oprindelige udgave gennem en ny base note af chokolade og aromatisk ristet kaffe.
Vis Mere