10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Tommy Hilfiger Herredufte

Tommy Hilfiger blev født i New York i 1969, han begyndte sin detail karriere med 150 dollars og tyve par jeans. Tommy imødekom kravet fra kvinder der også ville bære hans design, hvilket er grunden til at han i dag er en af de mest kendte designere.
Hilfiger lancerede sin ”Tommy girl” duft i 1996. ”Tommy” og ”Tommy Girls” succes blev efterfulgt af to nye dufte, nemlig ”Separate freedom” for mænd og kvinder.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.