10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Tommy Hilfiger Herredufte

Tommy Hilfiger skæbne har altid været at han skulle blive noget indenfor moden. Han begyndte som ung mand at fremstille og sælge skræddersyede versioner af det tøj, han selv købte. Desværre gik han konkurs med hans første butik ”The People’s Place” , men det varede ikke længe inden han var på bene igen. Efter at havde sagt nej tak til rollen som assistent hos både Calvin Klein og Perry Ellis fokuserede han på hans egen uafhængig karriere. I 1985 grundlagde han Tommy Hilfiger Corporation hvor lan lancerede hans herretøj samling. Siden da er Tommy Hilfiger mærket gået hen og blevet en verdensomspændende succes, der er båret af kendte såsom Britney Spears, Snoop Dogg og Pete Townshend. I 1995 modtog de prisen for ”Menswear Design of the Year”. I 2010 blev Hilfiger købt af PVH Corp og kan nu findes i over 90 lande på hele fire kontinenter.

Tommy Hilfiger dufte er en del af mærkets voksende sortiment. Den første parfume, Tommy for Men, blev udgivet i 1995 og er en af deres bestsellere sammen med Tommy Girl fra 1996. Tommy Hilfiger vigtigste mantra er at skabe tøj og dufte, som repræsenterer genuinity af mennesker, med et subtil twist. Deres herredufte har f.eks alle en spændende maskuline undertone af forførende enkelhed i sig. Dufte som Eau de Prep og Tommy Brights, repræsenterer dette ved at blande noter af moskus og amber med kontrasterende hvid peber og enebær for at tilføjeret ekstravagant strejf af mystik og nysgerrighed til en bærens personlighed. Andre bemærkelsesværdige dufte for mænd er Loud og Freedom, der er designet som fritidsdufte med hints af søde roser og skov.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.