Thierry Mugler Herredufte

Med over 80 dufte under hans bælte, er det ikke underligt at Thierry Mugler er en international global superstjerne indenfor parfumeverden. Han er en fransk modedesigner og skaberen af flere parfumer. Det meste af hans skoletid brugte han på at tegne hvilket hjalp ham senere hen i livet. Han er ikke just kendt for at være en standard, generisk designer men er ofte beskrevet som bizar og excentrisk, og Mugler har ofte følt sig upåskønnet af de store magasin redaktører og kritikere.

I 1978 åbnede Mugler hans første Paris boutique på Place des Victoires, en meget central placering, og det var også på denne tid at han lanceret hans første herre mode kollektion. Denne samling af alsidige herretøj var både klassisk maskulinit, karakteristisk, og modernet og var præget af Mugler’s futuristiske former og fantasifulde stil. Mugler er meget præcis i hans design der alle har et rent, struktureret snit som gav mændene en yderst genkendelig silhuet samtidig med en unik stil, der ofte kunne ses på catwalken i slutningen af det 20. århundrede.

I løbet af 80'erne og 90'erne er Thierry Mugler blev en internationalt anerkendt designer og hans kollektioner har samlet international anerkendelse og succes. Hans succes er på ingen måde begrænset til catwalken - i 1993 skabte han den berømte lille sorte kjole, der blev båret af Demi Moore i filmen ” Indecent Proposal”. I 2002 samarbejdede han med Cirque du Soleil og skabt alle deres kostumerne og hjalp med identiteten af showet og i 2009 var Mugler kunstnerisk rådgiver for sangerinden Beyonce og skabte alle kostumer for hendes verdens tour ” I am...”.

Den første mandlige duft blev skabt efter Muglers succes med den kvindelige duft ”Angel” der var en ny revolutionerende type af dufte der blev kendt som gourmand. Den første duft til mænd var kendt som Angel Men eller A*Men for kortet. A*Men indeholder noter af karamel, kaffe, vanilje, patchouli og honning og er en af de første dufte der er så stærkt baseret på fødevarerelaterede ingredienser, hvilket er en af Mugler lidenskaber i livet. Flasken er designet af Thierry Mugler ham selv, og der er to varianser - en skinnende metal en og en gummibelagte sort en. Andre herre dufte omfatter B*Men (2004), som repræsenterer Thierry Mugler store barndom lidenskab,tegneserier og superhelte.

I 2011 tog Mugler hans interesse for mad et skridt videre ved at frigive en række dufte kaldet "The Taste of Fragrance" for både mænd og kvinder, de havde til formål at forener verden af parfume med verden af et gourmetkøkken. Der er fire dufte i denne serie - 3 til kvinder og 1 til mænd, og hver duft er blevet beriget med en gourmand note eller en "smagsforstærker". Dette, sammen med hans stadigt voksende sortiment af dufte og aftershaves har gjort at Thierry Mugler nu er kendt som en af de mest berømte parfume iværksættere nogensiden

Parfume Klik er din one stop butik for gode tilbud på billige Mugler herredufte og parfumer online. Udover et stort udvalg af designerens bedste dufte, har vi også et stort udvalg af Thierry Mugler gavesæt og meget mere.

Se alt
SE ANMELDELSER
Thierry Mugler Cologne Gavesæt 100ml EDT + 125ml Shower Gel + Toilettaske
(14)
Thierry Mugler A*Men Ultra Zest Eau de Toilette 100ml SprayLækker Cointreau parfume
Alexander Høgsted,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Ultra Zest Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Ultra zest burde ikke virke, men gør det.Åbningen er frisk og lækker. Sød appelsin. Hjertet og basen er den klassiske AMen. Sød tonka bønne og kakao.Kombineret med appelsinen minder dette om cointreau eller lign likør. Dette gør at duften er utroligt lækker og frisk.Ulempen er at den er speciel. Den er ikke en konkurrent til Acqua Di Gio men ikke desto mindre et lækkert forsøg på en sommer oriental med fantastisk 12 timers holdbarhed.

Thierry Mugler A*Men Pure Tonka Eau de Toilette 100ml SpraySeiøst kaffeduft som er virkelig stærk.
Jakob Jørgensen,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Pure Tonka Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Det her er en parfume som dufter virkelig meget af kaffe, ikke ligesom Rohas men, men på en meget mere kraftig måde.

Thierry Mugler A*Men Rubber Flask Eau de Toilette 30ml SprayParfumen er en klassiker...
Laura Pjetri,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Rubber Flask Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Det er en klassiker og det er en parfume som man bestemt skal have i sin kollektion. Den dufter super dejligt og holder længe. Man skal ikke være bange for at give den i gave heller.

Thierry Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette 100ml SprayFantastisk duft
BESS,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Thierry Mugler A-Men parfumer er verdens bedste mandeparfumer. Det er alle sammen helt fantastiske dufte, og med en duft som holder hele dagen.

Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette 100ml RefillAll time Classic
Stefan nielsen,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette 100ml Refill" udgave

En fantastisk sød tung duft af kakao, karamel og kaffe efter "drydown". En af mine favoritter.

Thierry Mugler Cologne Eau de Toilette 100ml SprayFrisk sommer duft
Phillip,
Anmeldelse af "Thierry Mugler Cologne Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Fin let og frisk sommer duft. Unisex parfume. Fornærmer ikke nogen. Kan klart anbefales

Thierry Mugler A*Men Pure Havane Eau de Toilette 100ml SprayFantastisk unisex duft
Tine Dornhoff Eriksen,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Pure Havane Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Hvis man allerede kender Angel, bliver man ikke så overrasket. Den minder meget om den. At de skulle være en herreduft er jeg ikke rigtigt enig i.Den kan fint bruges af begge køn, omend nogle kvinder måske vil forbinde den med noget maskulint. Den dufter af fine cubanske cigarer (urøgede) fint træ (cigarkassetræ), men har samtidig meget af sødmen fra Angel, men den er langt fra så voldsom og overvældende. Faktisk er den en rigtig god version af Angel, meget mere afdæmpet og mindre skarp. Det er en rigtig god all-round duft, som kan bruges nårsomhelst og hvorsomhelst.

Thierry Mugler A*Men Rubber Flask Eau de Toilette 50ml Spraybestemt ikke til alle og alt
pawel drzewiecki,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Rubber Flask Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

man skal først lære denne duft at kende før man begynder at elske den. Ekstrem tung og energisk parfume. Når jeg har den på, får jeg al opmærksomhed, lige meget hvor og hvornår.Med denne parfume på behøver jeg ikke at bekymre mig om andre accessories. Den er nok i sig selv.

Thierry Mugler A*Men Pure Energy Eau de Toilette 100ml Spray - Limited Editionfrisk, let,ideal
pawel drzewiecki,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Pure Energy Eau de Toilette 100ml Spray - Limited Edition" udgave

frisk,samt energisk, ideal til sommer aftener men også til en date midt på dagen.

Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml SpraySuper billigt og hurtigt leveret
Peter Funch Kofod,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Til min store overraskelse fandt jeg en specialudgave af Thierry Muglers A*Men til en super lav pris. Og jeg havde varen i løbet af nogle få dage. Kan kun anbefale at købe her.

Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml SpraySpeciel - sublim
Kaj Kristensen,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Den bedste jeg nogensinde har købt - ærgerligt den (næsten) ikke kan købes i DK - alle pengene værd!

Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml SprayAnmeldelse af Thierry Mugler Gold Edition
ramin malek zehtab,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Gold Edition Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Thierry Mugler er en fransk modedesigner og fotograf og uddannet danser.Næsen bag denne duft er Jacques Huclier Dette er en polariserende duft men med mange trofaste tilhænger.Duften blev lanceret i 1996 men gold edition er fra 2012 .Når man sammenligner det med andre dufte er denne THIERRY MUGLER A*man gold edition, stærk, sød, kompleks, meget unikt og ikke tildem der er til frisk citrus og ”aquatisk” dufte. Først den legendariske tar-note med nogle mynte og inden for en til to timer, chokolade, kaffe, patchouli, karamel begynder at komme ud. Åbningen er temmelig barsk især på test papiret men jeg elsker det. Duften er sød og meget varm. Top noter er mynte og lavendel; midterste noter er patchouli og atlas cedertræ, mørk chokolade ; base noter er kaffe, tonka bønne, karamel, honning og Styrax.Husk!! 1 til 2 spray er mere end nok Jeg kan kun se nogen bære det om vinteren.En ægte Mesterværk.

Thierry Mugler A*Men Pure Leather Eau de Toilette 100ml SprayAnimalsk læder
Alexander,
Anmeldelse af "Thierry Mugler A*Men Pure Leather Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Pure Leather er faktisk ret genial, fordi den rent faktisk dufter som læder. Cuir de Russie osv dufter også af læder, men har andre duft noter der også dominerer, og de dufter af læder som en håndtaske eller andet delikat læder.Pure Leather dufter som en læderjakke, den der røgede tjære duft skinner igennem, men er samtidigt uhyre velbalanceret. Som alle Thierry Mugler dufte, holder den utroligt længe.

Thierry Mugler Cologne Gavesæt 100ml EDT + 125ml Shower Gel + ToilettaskeUdvandet - den er reformuleret elendigt
Steinar Kibsgaard,
Anmeldelse af "Thierry Mugler Cologne Gavesæt 100ml EDT + 125ml Shower Gel + Toilettaske" udgave

Havde læst, at den er blevet reformuleret og udvandet, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til og kan derfor ikke tillade mig at returnere, men jeg håbede, at jeg fik en af "de gamle" derfor bestilte jeg dette sæt, selv om jeg kun havde brug for selve colognen = Det gjorde jeg desværre ikke.Duften er fin, men ekstrem "tynd", og det er tæt på, at du lige så godt kan sprøjte lidt sæbevand på dig= Sjældent har jeg spildt mine penge på den måde.TM laver mange gode ting, herunder parfumer, der duer, men bundlinien er åbenbart SÅ meget vigtigere end tilfredse kunder.Men det er jo ikke Parfume-Kliks skyld, det er jo ikke dem, der laver det.

Thierry Mugler tidslinje

1995
2019
2017
2017
A*Men Kryptomint
A*MEN KRYPTOMINT

A*Men Kryptomint er en orientalsk duft til mænd. Den...

2016
2016
A*Men Pure Tonka
A*MEN PURE TONKA

A*Men Pure Tonka by Thierry Mugler er en orientalsk duft for...

2015
2015
A*Men Ultra Zest
A*MEN ULTRA ZEST

A*MEn Ultra Zest er en træagtig, krydret duft til mænd. Den...

2014
2014
A*Men Pure Wood
A*MEN PURE WOOD

A*Men Pure Wood by Thierry Mugler er en orientalsk, træagtig...

2013
2013
A*Men Pure Energy
A*MEN PURE ENERGY

A*Men Pure Energy af Thierry Mugler er en træagtig-krydret...

2012
2012
A*Men Gold Edition
A*MEN GOLD EDITION

A*Men Gold Edition af Thierry Mugler er en orientalsk og...

A*Men Pure Shot
A*MEN PURE SHOT

A*Men Pure Shot af Thierry Mugler er en træagtig aromatisk...

2011
2011
A*Men Pure Havane
A*MEN PURE HAVANE

A*Men Pure Havane by Thierry Mugler Dette er en ny Limited...

2009
2009
A*Men Pure Malt
A*MEN PURE MALT

A* Men Pure Malt by Thierry Mugler. Dette er en orientalsk og...

2008
2008
Cologne
COLOGNE

Mugler Cologne by Thierry Mugler er en aromatisk duft for både...

2007
2007
Ice Men
ICE MEN

Thierry Mugler Ice *Men er en isnende blå duft fanget i en...

2004
2004
B*Men
B*MEN

Denne moderned duft blev oprindeligt udgivet i 2004 af Thierry...

2001
2001
Mugler Cologne
MUGLER COLOGNE

Cologne Perfume by Thierry Mugler er en duft der kan bruges af...

1996
1996
A*Men
A*MEN

A*Men, Amen or Angel for Men er en aromatisk, gourmet duft til...

Thierry Mugler
Kollektioner
PRIS FRA
174 kr
Thierry Mugler A*Men
A*MENA*Men, Amen or Angel for Men er en aromatisk, gourmet duft til...
PRIS FRA
330 kr
Thierry Mugler Cologne
COLOGNEMugler Cologne by Thierry Mugler er en aromatisk duft for både...
PRIS FRA
574 kr
Thierry Mugler Mugler Cologne
MUGLER COLOGNECologne Perfume by Thierry Mugler er en duft der kan bruges af...