10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Thierry Mugler Herredufte

Parfume Klik er din one-stop-shop for at finde billige Thierry Mugler aftershaves og dufte online. Sammen med et stort udvalg af designerens bedste dufter, lagerfører vi også gavesæt og så meget mere!

Hvem er Thierry Mugler?

I 1978 åbnede en ung Thierry Mugler sin første butik i Paris på Place des Victoires, og på samme tid lancerede han også sin første modekollektion til mænd. I 90'erne lancerede han det Mugler parfume og aftershave-imperium, vi kender i dag. Med over 80 dufte under sit bælte er det ikke underligt, at designeren er blevet en international superstjerne i parfumeverdenen.

Den første Thierry Mugler-aftershave blev skabt efter den oprørske succes med hans første parfume til kvinder, Angel, som var en revolutionerende ny dufttype kendt som gourmand. Den første duft lavet til mænd blev kendt som Angel Men eller A*Men som forkortelse, frigivet i 1996 og en af de mest populære Mugler-aftershaves til mænd. Flasken er designet af Mugler selv, og duften er blevet frigivet i mange nye versioner og limited editions, herunder A*Men Gold, A*Men Pure Coffee og A*Men Kryptomint.

Hvis du leder efter en Thierry Mugler duft til mænd, som den populære Alien til ham, tag et kig på vores nedsatte dufte.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.