10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Thierry Mugler Herredufte

Thierry Mugler (født i Frankrig i 1948) designede han hans første sæt tøj til hans daværende kæreste i en alder af 14. Han begyndte senere hen på det prestige fyldte balletakademi the Opera du Rhin, og flyttede derefter til Paris hvor han fik arbejde som vinduesdesigner hos "Gudule". I 70’erne arbejdede han som free-lance designer, og det var her at hans succes for alvor tog fat, han er i dag en anerkendt designer der har frembragt mange kollektioner både til damer og herre. Hans parfumer, Angel og Alien er stadig blandt de mest solgte, og der kommer til stadig flere nye til.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.