Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Sergio Tacchini Herredufte

Sergio Tacchini blev født i 1938 i Novara, Italien. Han var manden bag mærket Sandys S.p.A der designede sportstøj.

Nogen kan måske genkende navnet fra tennisverden hvor han var en professionel tennisspiller fra 1955-1960. Det var mens han spillede tennis at han fandt sin inspiration til hans designs eftersom 50'erne og 60’ernes generelle tennis stil var hvide og kedelige tøjdesigns. Tacchini ønskede at skabe nye sjove mønster med farverige præg, og det varede ikke længe før hans designs ikke blot dækede tennis, men også golf, ski og fitness.

Der er mange kendte sportsberømtheder der har båret Sergio Tacchini designs, heriblandt Martina Navratilova, Novak Djokovic, Gabriela Sabatini og Goran Ivanišević. Både Ivanišević og Djokovic havde begge Tacchini designs på da de vandt Wimbledon.

I dag producerer Tacchini både sportstøj, fritidstøj, sko, badetøj, ure, tasker og dufte til både mænd og kvinder.

Den første mandlige duft fra Sergio Tacchini blev udgivet i 1987 og er opkaldt efter manden selv. Sergio Tacchini indeholder blot 5 noter, hvilket gør det til en ren klassisk duft med milde undertoner af træ. Sergio Tacchini duften er stadig den dag i dag en af de mest solgte dufte fra mærket Tacchini. Andre dufte der er værd at nævne er Active Wate som er en frisk og krydret duft fra 2005, Club fra 2012 og Club Intense fra 2015.
Vis Mere