Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Salvatore Ferragamo Herredufte

Salvatore Ferragamo er et italiensk sko og duft mærke grundlagt i 1927 af den innovative designer af samme navn. Salvatore Ferragamo selv voksede i Napoli, Italien men flyttede til USA som en ung mand tfpr at gøre et navn for sig selv. Han startede med at arbede i en skofabrik i Boston, hvor hans bror havde formået at få et job. Den unge Ferragamo drømte om at komme til Californien for at arbejde i den spirende filmbranch. Han endte til sidst til Hollywood, hvor han åbnede en lille skobutik med sine brødre. Det varede ikke længe, før han lavede sko til filmindustrien så godtat han til sidst blev kendt som den bedste skomager i Hollywood, hvor han skabte skræddersyede sko til alle de store stjerner på det tidspunkt.

Ferragamo synes ikke at have været alt for generet med al den rigdom og berømmelse omkring sig, og endte i stedet på universitetet, hvor han studerede den menneskelige anatomi for at gøre sine sko mere komfortabel. Han forlod USA et par år senere, og da han vendte tilbage til Italien i 1927 for at udvide sin forretning på hjemmefronten fulgte hans gode ry ham. Han brugte hans Hollywood berømmelse og åbnede nye butikker, der blev besøgt af alle de kendt. Som forretningen voksede forblev kvaliteten af skoene intakt og Ferragamo sørgede hvert par var håndlavede med den største omhu.. Efter Ferragamo døde i 1960 fortsatte virksomheden med sin kone og børn ved roret, og blev i sidste ende et stor multinational selskab, men stadig et familie foretagende.

Udover de berømte sko laver Salvatore Ferragamo også solbriller, slips, bælter samt fremragende dufte og aftershaves. Den første Salvatore Ferragamo duft til mænd var Salvatore Ferragamo Pour Homme (1999), en helt usædvanligt woody blomstret duft med klare noter af figenblad, neroli, roser og jasmin på cedertræ. Acqua Essenziale (2013) er en frisk, lys og akvatiske version af en aromatisk duft og forbliver breezy alle dag takket være noter af mynte, hav, citron og moskus. Incanto Pour Homme (2003) samler bambus, sandeltræ, bitter appelsin, cypres og skov til en sprød blanding af varme og kølige dufte der gør det til et hypnotiserende valg for den moderne mand
Vis Mere