Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Rihanna Herredufte

Rihanna er en international sangerinde, der blev verdenskendt for hendes hitliste singler såsom Shut Up And Drive, Break It Off, Hard, Unfaithful, Hate That I Love You, S.O.S., Don't Stop The Music, Pon De Replay, S&M, What's My Name?, Only Girl (In The World), Rude Boy, Take A Bow, Disturbia, Umbrella, Love The Way You Lie, Live Your Life, We Found Love, Diamonds, Work og Fourfive Seconds.

Rihanna blev født i 1988 på Barbados. Som teenager dannede hun en pige gruppe med to af hendes venner, og da de fyldte 15 år, lykkedes det dem at få en audition hos musik produceren Even Rodgers, som var på besøg på øen. Så snart Rihanna startede med at sunge, vidste Rodgers at han havde fundet en stjerne. Han tilbød Rihanna at flytte med ham og hans kone til Conneticut i USA, so de kunne arbejde på hendes debutalbum. Da Rihanna var bare 16 år gammel forlod hun Barbados for at følge hendes drøm.

Hun udgav hendes første album Music of the Sun i 2005, som gik direkte ind på top 10 på Billboard 200. Siden det første album har Rihanna leveret en lang række top sange og albums. Hun har solgt mere end 200 millioner albums, og har vunder mere end 120 priser med mere end 380 nomineringer.

Rihanna er en smuk kvinde med en ofte udfordrende stil. I 2014 deltog hun i CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards i en gennemsigtig kjole, og hendes reklame fro parfumen Rogue blev af Advertising Standards Agency dømt som værende for sexet til børn.

Rihanna trådte ind i parfume verdenen i 2010 med lanceringen af parfumen Reb'l Fleur. Hun fortalte i et interview til E! News at hun var alt om styrkelse af kvinder, men at det var rart at gøre noget særligt for mændene, mens du stadig skabe noget, at kvinderne ville nyde. Dette var idéen bag Rogue Man der blev lanceret i 2014.

Rogue Man er en sexet, maskulin duft med friske noter af bergamot, klementin, sort peber, rosmarin, jasmin, vanilje orchidé, labdanum, sandeltræ, patchouli, amber, musk og tonka bønner.
Vis Mere