10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ralph Lauren Herredufte

Ralph Lauren er en amerikansk designer, som er berømt for varemærket "Polo". Ifølge Forbes, er han nummer 191 på listen over de rigeste personer i verden. I 1966 begyndte Ralph Lauren at lave slips ud af klude, som han solgte til små butikker i New York. Luksus butikken, Neiman Marcus, købte på et tidspunkt 1.200 af Ralph Lauren's slips, og dette blev bestemt et vendepunkt i hans liv og erhvervsliv. I 1967 åbnede han sin egen butik, hvor han solgte sine slips og andet tøj under navnet "Polo". De efterfølgende fem år repræsenterede en blomstrende periode af Ralph Lauren's karriere. Han modtog en COTY award for hans herretøj linje, introducerede Polo logo'et på kvindernes påklædning og udgav den kortærmede pique skjorte med Polo symbolet, som nu er kendt over hele verden som polo skjorten. Ralph Lauren har nu 13 forskellige tøjlinjer, hvoraf 8 er herretøj og 5 er dametøj. Hans kreationer strækker sig fra sports samlinger til formelt tøj, og alle repræsenterer hans egen opfattelse af mode. Han ønskede at skabe komfortable, elegante modelinjer, for at symbolisere den amerikanske mode, og hans intelligente smag for tøj. Ralph Lauren's såkaldte "preppy" tøj blev også brugt til at repræsentere personligheden af den sporty og elegante Robert Redford som Jay Gatsby i "The Great Gatsby" film fra 1974.

Ralph Laurens har samarbejdet L'Oreal for at lave dufte til både mænd og kvinder. Hans første mandlige duft var Ralph Lauren Polo: en frisk duft med noter af basilikum og artemisia, blandet med varm tobak og læder. Safari (1992) er en af ​​Lauren's mest berømte dufte, der blander citrus og varme, krydrede noter i en frisk lavendel duft. Ralph Lauren Blue Sport er et frisk udbrud af grønt æble, mandarin, mynte og ingefær. Ralph Lauren's Big Pony kollektion til mænd omfatter fire forskellige dufte komponeret af blot to dufte hver, der passer perfekt til mænd.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.