10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Prada Herredufte

Prada er en italiensk luksus modevirksomhed der blev oprettet i 1913 af brødrene Mario og Martino Prada. Virksomheden har været under Marios barnebarn, Miucciass ledelse siden 1978. Miuccias kreationer blev lanceret i 1979 og opnåede stor succes.

Da Miuccia mødte Patrizio Bertelli, en entreprenør med en læder forretning, startede hun med at kreerer hendes første rygsække og håndtasker hvilket hurtigt blev til bestsellere. Det lykkedes hende at åbne nummer to butik i Milan før Bertelli sluttede sig til hendes forretning. Hendes første kvindetøjs kollektion debuterede i 1988, et år efter hendes bryllup med Berletelli. I 1992 introducerede Miuccia hendes først high-fashion mærke opkaldt efter hendes kaldenavn, Miu Miu, der præsenterede en kreativ og ualmindeligt "grimme"-chic stil. Mandetøjs kollektionen var introduceret i 1993.

Pradas dufte er lavet i samarbejde med Puig, som også samarbejder med andre store modenavne såsom Jean Paul Gaultier og Valentino.Den første duft der virkelig overtog markedet var Prada Eau de Parfum fra 2004. Pradas dufte var oprindeligt kun en niche, artistisk lavet produkter lavet med kun én note. Der var senere lavet få ændringer til disse, det blev begyndelsen på Infusion linien. Infusin D'Homme er en Eau de Toilette fro mænd, med hoved noter af Iris sammen med vetiver og røgelse. Andre populære dufte for mænd er Luna Rossa, Prada Man og Amber Pour Homme.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.