Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Prada Herredufte

Prada er en italiensk luksus modevirksomhed der blev oprettet i 1913 af brødrene Mario og Martino Prada. Virksomheden har været under Marios barnebarn, Miucciass ledelse siden 1978. Miuccias kreationer blev lanceret i 1979 og opnåede stor succes.

Da Miuccia mødte Patrizio Bertelli, en entreprenør med en læder forretning, startede hun med at kreerer hendes første rygsække og håndtasker hvilket hurtigt blev til bestsellere. Det lykkedes hende at åbne nummer to butik i Milan før Bertelli sluttede sig til hendes forretning. Hendes første kvindetøjs kollektion debuterede i 1988, et år efter hendes bryllup med Berletelli. I 1992 introducerede Miuccia hendes først high-fashion mærke opkaldt efter hendes kaldenavn, Miu Miu, der præsenterede en kreativ og ualmindeligt "grimme"-chic stil. Mandetøjs kollektionen var introduceret i 1993.

Pradas dufte er lavet i samarbejde med Puig, som også samarbejder med andre store modenavne såsom Jean Paul Gaultier og Valentino.Den første duft der virkelig overtog markedet var Prada Eau de Parfum fra 2004. Pradas dufte var oprindeligt kun en niche, artistisk lavet produkter lavet med kun én note. Der var senere lavet få ændringer til disse, det blev begyndelsen på Infusion linien. Infusin D'Homme er en Eau de Toilette fro mænd, med hoved noter af Iris sammen med vetiver og røgelse. Andre populære dufte for mænd er Luna Rossa, Prada Man og Amber Pour Homme.
Vis Mere